Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Firefighter II Zosia555.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.b18df4628f7856da4aa0c13f8aa3b10e.png

34yiMrE.png

Hejka, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z Firefighter II @Zosia555. Zapraszam do przeczytania!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | Z: @Zosia555

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałabyś udzielić mi wywiadu?
Z: Chętnie!

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
Z: Nazywam się Zosia, mam 20 lat, mieszkam w województwie świętokrzyskim, na co dzień dużo podróżuje oraz pomagam prowadzić rodzinie kwiaciarnie, mam 164 cm wzrostu i starszą siostrę. Skończyłam szkołę na kierunku Technik-Spedytor.

V: Jak trafiłaś na serwer ProjectRPG?
Z: Abym grała na serwerze ProjectRPG, namówili mnie znajomi, z którymi wcześniej grałam na serwerze, który parę lat temu upadł.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
Z: Moje początki na serwerze były dość monotonne, ponieważ praktycznie cały swój czas spędzałam na magazynie lub wykonywałam zadania dzienne, aby nabijać RP. Następnie kupiłam pierwsze auto, był to euros niestety, szybko mi się znudził, dlatego zmieniłam go na Zr-350, która ulepszam i jeżdżę do dziś.

V: Na serwerze przegrałaś łącznie blisko 550 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
Z: Oczywiście bardzo miło wspominam ten czas spędzony na serwerze, poznałam super osoby, przeżyłam dużo fajnych eventów. Mam zamiar grać dalej, rozwijać się we frakcji SAFD.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
Z: Moim celem aktualnie na serwerze jest ulepszenie mojego auta na FT oraz tak jak wspomniałam wyżej odnoszenie sukcesów we frakcji.

V: Chciałabyś dołączyć do grona administracji serwera? Pisałaś kiedyś podania w trakcie rekrutacji na Supporta?
Z: O tym, aby dołączyć do grona administracji, aktualnie nie myślę, lecz w przyszłości jak najbardziej będę próbowała swoich sił, kiedyś składałam podanie, jednak miałam zbyt mało godzin, żeby się dostać.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Jesteś we frakcji SAFD na randze Firefighter II, mogłabyś opowiedzieć o swoich doświadczeniach z frakcji? Jak do niej trafiłaś? Czym się zajmuje frakcja San Andreas Fire Department na serwerze? Byłaś kiedyś w innych frakcjach? Jakie było Twoje najniebezpieczniejsze wezwanie na służbie?
Z: Do Frakcji SAFD trafiłam już rok temu, przeszłam wszystkie szkolenia, jednak z powodu mojego pobytu w szpitalu nie miałam jak podejść do egzaminu i musiałam niestety zrezygnować. Jednak tak polubiłam tę frakcję, że po roku postanowiłam od nowa napisać podanie i tym razem udało się zdać egzamin. Frakcja SAFD na serwerze zajmuje się wieloma rzeczami takimi jak drzewa, plamy, pożary, samobójcy oraz oczywiście wypadki, myślę, że jako frakcja mamy najwięcej obowiązków. W innych frakcjach nie miałam okazji być. Jak wiadomo, w straży jestem dopiero miesiąc, także nie potrafię wybrać akcji, która była najbardziej niebezpieczna, jednak każda akcja ma w sobie coś wyjątkowego, jak i niebezpiecznego, nawet przy drzewku możemy zranić się piłą.

cR0tNEZ.gif

V: Jeśli musiałabyś zmienić frakcję, to jaka by to była?
Z: Myślę, że gdybym musiała zmienić frakcje i napisać podanie do innej byłoby to SAPD.

V: Myślałaś kiedyś nad dołączeniem do jakiegoś biznesu? Byłaś kiedyś w jakimś? Jeśli miałabyś wybrać, do jakiego biznesu byś dołączyła?
Z: Jasne, że myślałam nad dołączeniem do jakiegoś biznesu, jednak nie byłam jeszcze w żadnym, jeśli bym miała możliwość, chciałabym dołączyć do biznesu Racing Club.

V: Jesteś w organizacji LifeStyle, mogłabyś opowiedzieć coś o tej organizacji? Byłaś kiedyś w innych organizacjach serwerowych?
Z: To moja pierwsza organizacja, w której jestem na tym serwerze, jednak jestem w niej na tyle długo, aby stwierdzić, że są w niej super osoby, jest świetna atmosfera oraz fajne auta.

V: Co byś dodała, usunęła bądź po prostu zmieniła na serwerze?
Z: Dodałabym kilka rzeczy do frakcji SAFD, które ułatwiłyby nam wykonywanie niektórych akcji.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
Z: Historia mojego nicku jest dość krótka, ponieważ wymyśliłam go 10 lat temu, jak zaczynałam grać w różne gry, i został ze mną do dziś.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
Z: Wolny czas poza MTA spędzam ze znajomymi, rodzina oraz dużo podróżuje.

V: Uprawiasz jakiś sport?
Z: Chodziłam na siłownię jednak aktualnie mam krótką przerwę.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
Z: Jeśli chodzi o inne gry najczęściej gram w Minecrafta, Simsy, Robloxa oraz czasem odpalę sobie ligę, jak chce podnieść sobie ciśnienie.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
Z:  Oglądam bardzo dużo filmów i seriali, jednak jeśli chodzi o mój ulubiony film to cała seria „Obecności”, a jeśli chodzi o serial to „Szkoła dla elity”

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
Z: Powiem szczerze, że jeśli chodzi o muzykę, to słucham wszystkiego, co wpadnie w ucho także, ciężko wybrać ten jeden ulubiony gatunek.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
Z: Moim największym życiowym marzeniem jest wybudować własny dom mieć super auto i rodzinę oraz rozwijać się zawodowo.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
Z: Za 5 lat myślę, że będę mieszkała w Krakowie, będę tam albo studiowała, albo pracowała, ponieważ uwielbiam to miasto.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
Z: Nie wyobrażam sobie życia bez najbliższych mi osób, czyli przyjaciół i rodziny, którym wiele zawdzięczam.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
Z: Mam trzy wymarzone auta są to: Toyota Supra, Dodge Challenger oraz Nissan GT-R.

zj5st6y.gif

V: Kim chciałaś zostać, gdy byłaś mała? 
Z: Jako dziecko chciałam zostać architektem, jednak w życiu ułożyło się tak, że zostałam spedytorem i ustalam transporty.

V: Na co wydałabyś milion złotych?
Z: Myślę, że milion złotych bym wydała na jedno z wymarzonych aut oraz mieszkanie.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
Z: Ważne w życiu są dla mnie wspomnienia, które tworzę każdego dnia z super osobami, tak samo ważne jest dla mnie podróżowanie.

V: W jakim kraju chciałabyś zamieszkać?
Z: Włochy lub jakaś Grecja

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
Z: Znam kilku graczy, mieszkają w tym samym mieście co ja.

V: Co chciałabyś wiedzieć, kiedy zaczynałaś grać na serwerze?
Z:  Na początku, gdy zaczynałam grać na serwerze, chciałabym wiedzieć, która praca jest najlepsza pod wbijanie RP, ponieważ zamiast nabijać sobie poziom, jeździłam od jednej do drugiej pracy, szukając tej najlepszej.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
Z: Oczywiście pozdrawiam całe SAFD oraz moich najbliższych znajomych z serwera.

XGwBbve.png

Niestety, wszystko co się zaczyna, musi się skończyć, tak samo jest z tym artykułem. Mam nadzieję, że wywiad z Firefighter II @Zosia555 Wam się podobał, swoją opinie możecie zostawić w komentarzu lub przez zostawienie reakcji. Na sam koniec, zachęcę każdego do wspierania akcji WOŚP z ProjectRPG poprzez naszą Redakcyjną e-skarbonkę! KLIK.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
uQ6XdQE.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.