Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Grondzel

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

417887250_naglowekGrondzel.png.9925c9870e86414d0aa97e24d7cd8230.pnginfo.png.65a69aa6043e7581c9cfc65d43cf761c.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawiam wam wywiad z Supporterem @Grondzel. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam was do przeczytania materiału!

wywiad.png.5750e73e152f0a27b3387fd8cb0dd7d6.png

d: @-dzusia- | G: @Grondzel

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
G: W sumie czemu nie, mogę udzielić.

d: Super. Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
G: Witam Cię serdecznie! Mam na imię Szymon i za niecały miesiąc skończę 24 lata, pochodzę z województwa zachodniopomorskiego — z małej miejscowości położonej około 100 km od Szczecina. W życiu prywatnym pracuję jako pracownik gospodarczy z dwuletnim stażem w Zakładzie Usług Komunalnych. Nie mogę powiedzieć, że to lekka praca, bo w większości opiera się ona na wysiłku fizycznym, lecz jednak ze względu na to, że to państwowy zakład, postanowiłem przyjąć ofertę stałego zatrudnienia. Nie zarabiam tam co prawda zbyt dużych pieniędzy, ale najważniejsze, że stać mnie na utrzymanie samego siebie. Jestem dość skromną osobą, dlatego nie oczekuję od życia zbyt wiele, potrafię docenić to, co mam teraz. 

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
G: Moja przygoda z serwerem zaczęła się w listopadzie 2020 roku, to właśnie wtedy po raz pierwszy założyłem tutaj konto wraz z ekipą z konkurencji, natknęliśmy się właśnie na serwer ProjectRPG, kiedy wspólnie zaczęliśmy rozglądać się za innymi serwerami w ramach odskoczni od monotonii panującej wówczas na konkurencji. Od tamtej pory grałem jeszcze przez jakieś 1,5 miesiąca, gdzie po przegranych 100 godzinach serwer najzwyczajniej w świecie mnie znudził, dlatego praktycznie z dnia na dzień przestałem grać w MTA — nawet nie wiecie, jak bardzo zacząłem żałować tej decyzji, kiedy po dwóch latach przerwy postanowiłem znów tutaj zajrzeć, serwer przez ten czas zdążył przejść niesamowitą metamorfozę, co do tej pory robi na mnie ogromne wrażenie. Od marca 2023 roku aż dotąd udało mi się łącznie przegrać niecałe 1100h. Jeśli chodzi stricte o MTA — jestem aktywnym członkiem społeczności polskiej sceny serwerów RPG z 11-letnim stażem.

d: Na serwerze jesteś Supporterem. Jakie są obowiązki takiej roli?
G: Zgadza się, otrzymałem szansę dołączenia do grona administracji we wrześniu 2023 roku, po dwóch miesiącach stażu postanowiłem się tymczasowo wycofać z pełnienia obowiązków Supportera ze względu na natłok obowiązków w życiu prywatnym, aktualnie sytuacja u mnie się już unormowała, dlatego 5 dni temu postanowiłem powrócić na rangę. Rola Supportera poza obowiązkiem spełniania norm raportów wiąże się jeszcze z innymi kluczowymi obowiązkami, takimi jak, chociażby organizowanie eventów dla graczy, monitorowanie czatów/pilnowanie ogólnego porządku na serwerze, jak i na forum itp.

d: Byłeś kiedyś lub chciałbyś być w jakimś biznesie bądź frakcji?
G: Miałem okazję już pełnić służbę we frakcji SARA na randze Doświadczony Pracownik, lecz ze względu na brak czasu na wyrabianie tygodniowych norm minut na służbie musiałem opuścić szeregi frakcji. Na ten moment nie planuję dołączać do żadnej frakcji ani biznesu.

d: Skąd pomysł na nick?
G: To mój pseudonim pochodzący od nazwiska, jak jeszcze chodziłem do podstawówki, to ktoś z moich rówieśników mi go wymyślił i tak już się przyjęło do tej pory.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
G: Mam kilka konkretnych celów na serwerze. Pierwszym z nich jest osiągnięcie awansu na rangę Moderatora, co pozwoli mi aktywniej zaangażować się w utrzymanie porządku i dobrej atmosfery na serwerze. Jednocześnie rozwój mojej organizacji to mój drugi cel przyczyniając się do jej wzrostu, angażując nowych członków i tworząc innowacyjne wydarzenia organizacyjne, które przyciągną uwagę społeczności. Poprzez te cele chcę nie tylko wzbogacić swoje doświadczenie na serwerze, ale także przyczynić się do tworzenia dynamicznie rozwijającej się społeczności.

d: Na ile wyceniasz swój majątek?
G: Około 2kk$, posiadam jedynie Sultana w Kombi na FT oraz bazę organizacji, którą zakupiłem za kwotę 250,000$, poza tym w mojej bazie pojazdów jest jeszcze Yankee oraz łódź Jetmax, lecz te pojazdy nie należą w pełni do mnie, są to pojazdy zakupione dla organizacji za gotówkę zebraną ze składek, co uważam za spory sukces i jestem bardzo wdzięczny osobom z mojej organizacji za tak duże zaangażowanie oraz pomoc w jej rozwijaniu.

d: Co najbardziej ci się podoba na serwerze?
G: Najbardziej podoba mi się optymalizacja oraz stabilność zasobów serwerowych, która stoi na bardzo wysokim poziomie. Do tej pory uważam ProjectRPG za najbardziej dopracowany serwer, na jakim było mi dane grać przez te 11 lat stażu na scenie MTA.

d: Co robisz w wolnym czasie?
G: Wolny czas spędzam przed komputerem, a od czasu do czasu pokuszę się o wyjście na miasto ze znajomymi.

d: Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? Czym się kierujesz w życiu?
G: Osobiście kieruję się dobrymi intencjami i stawiam na wartości takie jak empatia, szacunek oraz życzliwość w moich relacjach z innymi ludźmi. W życiu priorytetem jest dla mnie rodzina oraz najbliżsi przyjaciele, to właśnie relacje z ludźmi oraz wspólne doświadczenia sprawiają, że życie nabiera głębokiego sensu i wartości.

d: Jakie są Twoje ulubione gry komputerowe?
G: Jestem zagorzałym entuzjastą gier rytmicznych, takich jak osu! Czy Clone Hero (odpowiednik Guitar Hero na PC), w obydwu grach przegrałem już tysiące godzin, gry rytmiczne to takie, w których zręczność oraz wyczucie rytmu to kluczowe umiejętności, a wręcz są priorytetem dla uzyskania satysfakcjonującej rozgrywki. Poza tym jestem ogromnym fanem Cyberpunka 2077, najlepsza gra, w jaką było mi dane zagrać, fabuła mistrzostwo świata, zwłaszcza w dodatku Phantom Liberty, mogę polecić każdemu bez wyrzutów sumienia ;).

d: Super. Dziękuję Ci bardzo za ten wywiad. Na koniec jeszcze chciałam zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
G: Proszę bardzo, również Ci dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu. Pozdrawiam wszystkich członków mojej organizacji Vanguard, kocham was! krecha.png.2bac3f78c9dd5ddb60b0e962ecd5bb12.png
Szybkie strzały:

d: Koty czy Psy?
G: Pieski.

d: Benzyna czy diesel?
G: PB98.

d: Zupa pomidorowa czy rosół?
G: Pomidorówka, mniam.

d: Komputer czy laptop?
G: Komputer.

d: Zima czy lato?
G: Zima.

d: Dom czy mieszkanie?
G: Dom, o którym mogę jedynie pomarzyć, bo sam w mieszkaniu mieszkam.

galeria.png.64789d19d3f1ba3218bbe17d758c8fc2.png

csg3wNX.thumb.png.7e519485e9c784578327fe242ff2189f.png
krecha.png.2bac3f78c9dd5ddb60b0e962ecd5bb12.png
Dziękuję Wam za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że spodobał się Wam i że dzięki niemu lepiej poznaliście gracza @Grondzel, któremu bardzo dziękuję za rozmowę. Na sam koniec chciałam jeszcze życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
144725390_krecha2.png.5bcbcf82acb30ca306bbd8f145f998f2.png

Dla Redakcji Project News
989195180_pieczatkaaktualna_webp.18a2fffad085187f6d01fd8f15c11f7e4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.