Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem NerVous

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

nervous.png.330c1f6f16980d53a08436db54ceaa7c.pnginfo.png.381a07649dbdc76f5ed01da0fa4017bf.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawiam wam wywiad z pracownikiem frakcji San Andreas Medical Department graczem @NerVous. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam was do przeczytania materiału.

wywiad.png.d734adf20a570cb7fe82921ab263b01d.png

d: @-dzusia- | N: @NerVous

d: Witam, z tej strony Junior Pressman  @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
N: Witam, oczywiście, że mogę udzielić wywiadu.

d: Super. Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
N: Siemka, to ja @NerVous, a nazywam się Sebastian. Na sam początek chciałbym jeszcze podziękować za szansę wzięcia udziału w wywiadzie, a teraz trochę o mnie. Mam 16 lat i uczęszczam do technikum w kierunku informatyk. Na co dzień jestem pomocny i odpowiedzialny za wykonywanie swoich obowiązków. Oczywiście nie może przy tym zabraknąć trochę humoru.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
N: Moja przygoda na serwerze ProjectRPG zaczęła się od tego, że szukaliśmy ze znajomymi jakiegoś fajnego serwera, aby sobie pograć i znaleźć jakąś fajną pracę. Na ten moment zostałem jako jedyny i dalej gram na serwerze.

d: Z tego, co wiem, jesteś, we frakcji SAMD. Jakie są obowiązki takiej roli?
N: Dokładnie tak, jestem we frakcji MD. Będąc w takiej frakcji mamy obowiązki jak najszybciej reagować na wezwania od graczy czy to od mieszkańców, aby jak najbardziej sprawnie przeprowadzić czynności medyczne i uratować komuś nawet życie. Dodatkowo ja na co dzień jestem szkoleniowcem, dlatego mam przyjemność wykonywać szkolenia innym członkom znajdujących się we frakcji.

d: Jakie było Twoje najniebezpieczniejsze wezwanie?
N: Jeżeli chodzi o najniebezpieczniejsze zdarzenie, to zbytnio takiego nie miałem, ponieważ każdy wypadek lub incydent jest niebezpieczny na swój sposób, dlatego nie mam jak tego określić.

d: Pracujesz w biznesie Posorants Group. Jakie są Twoje obowiązki jako Pozorant?
N: Zgadza się, mam okazję pracować jako pracownik biznesu Posorants Group. Moimi obowiązkami są wykonywanie różnych akcji RolePlay, aby urozmaicić codzienną służbę innym frakcjom. Dzięki takiemu biznesu pobyt na służbie każdej frakcji staję się bardziej interesujący i zachęcający do pełnienia aktualnej służby.

d: Skąd pomysł na nick?
N: Mój pomysł na nick stanął całkiem przypadkowo, lecz delikatnie nawiązuje czasami do mojego samopoczucia, więc może dlatego też takowy powstał.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
N: Moim głównym celem na serwerze jest mieć we własnym posiadanie możliwego jak najdroższego samochodu oraz osiągnięcia jak najwyższej możliwej rangi w samej frakcji.

d: Na ile wyceniasz swój majątek?
N: Mój majątek na ten moment wynosi około 2.5kk. Nie jest to powalająca kwota, ale ja jestem zadowolony.

d: Gdybyś mógł coś zmienić lub dodać na serwerze, to co by to było?
N: Najważniejszą rzeczą, jaką bym dodał na serwerze to na pewno większe urozmaicenie, jeżeli chodzi o obiekty należące do frakcji lub jakieś nowe skrypty, które bardziej urealniałyby wykonywanie RolePlay'u.

d: Na serwerze ProjectRPG masz przegrane ponad 1235 godzin. Jak wspominasz ten czas?
N: Jeżeli chodzi o spędzony mój czas na serwerze, to wspominam go bardzo dobrze, ponieważ mam wiele wspomnień i akcji, które na pewno zapadną długo na pamięć. Szczególnie z osobami, z którymi mam kontakt we frakcji.

d: Chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są Twoje pasje?
N: Moimi zainteresowaniami tak jak mogłem wspomnieć wcześniej, jest sama informatyka. Jeżeli chodzi o jakieś pasje, no to na pewno musimy wliczyć w to jazdę na motorze. Ogólnie sama motoryzacja to mój świat, oczywiście druga po informatyce...

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
N: Jeżeli chodzi o to pytanie, to nie mam jak odpowiedzieć, ponieważ aż tak do przodu jeszcze nie myślałem.

d: Super. Dziękuję Ci bardzo za ten wywiad. Na koniec jeszcze chciałam zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
N: Oczywiście. Chciałbym pozdrowić całą frakcję SAMD oraz chciałbym wspomnieć o KMWTW. Dziękuje jeszcze raz za możliwość udziału w wywiadzie.krecha.png.b397e7bf8f0445d62d3f05e6dc61d91f.png
Szybkie strzały:
d: Koty czy Psy?
N: Koty.
d: Diesel czy Benzyna?
N: Diesel.
d: Zupa pomidorowa czy Rosół?
N: Rosół.
d: komputer czy laptop?
N: Komputer.
d: Lato czy Zima?
N: Lato.
d: Dom czy Mieszkanie?
N: Dom
.krecha.png.b397e7bf8f0445d62d3f05e6dc61d91f.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że spodobał się Wam i że dzięki niemu lepiej poznaliście gracza @NerVous, któremu bardzo dziękuję za rozmowę. Na sam koniec chciałam jeszcze życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
1108425885_krecha2.png.51f437b63ac37961dcf358473c24f20f.png

Dla Redakcji Project News
1151549169_pieczatkaaktualna_webp.9e849e5ec47617f2ebff677c77dabfd54mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.