Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mlodziutki_x (spr. 14.02.2024)

Warun

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5702
Login: Warun
Nick oskarżonego: Mlodziutki_x
Powód skargi: Brak spłaty kredytu do samochodu
Data zdarzenia: 24.12.2023r.
Dowody: mta-screen_2023-12-24_20-00-52.thumb.png.d546f416453bddee86e84e64bb46bf0e.png
Opis sytuacji: Sprzedałem graczowi pojazd Comet, do którego miał dopłacić 306k, jednak gracz przez miesiąc odwlekał ze spłaceniem, miał 3 tygodnie lecz dałem mu nawet więcej czasu w nadziei, że odzyskam moje pieniądze, gracz co chwila oszukiwał mnie, że za niedługo wyśle mi pieniądze, jednak żadnej wpłaty nie otrzymałem. Pod koniec gracz nawet zaniechał odpisywania mi na discordzie na którym mieliśmy się kontaktować
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.b9632e2d3ec0f19ab40f08753bbd9347.png

Witam serdecznie
Z racji na skargę na moją osobę muszę się usprawiedliwić.
W ostatnim czasie (Od zakupu cometa) nie wiedziałem że sprawy prywatne tak się posypią, zaprzestałem włączać komputer i nawet na nim grać miałem ciężki okres, z czasu na czas kiedy już się to oswobadza wchodzę na MTA i zaczynam pick nawet 6-7 godzin grania dziennie. Tak wiem nie usprawiedliwia to nie spłacenia pożyczki, lecz jestem zagwarantowany do spłacenia jej przez regulamin i to właśnie zrobię! Mam parę dni wolnych, więc postaram się spłacić mu w jak najszybszym czasie jakąkolwiek część sumy owej pożyczki. Potrzebuję trochę czasu a na pewno spłacę całość.

Wstępnie jestem w stanie zaproponować 14 dni (tj. 05.02.2024, godz. 23:59) na spłatę 306.000$ graczowi @Warun. Jeżeli zauważę, że gotówka na Twoim koncie sukcesywnie się zwiększa, będę w stanie przedłużyć termin spłaty. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 5702. 

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

czyli ja mam czekać dodatkowy miesiąc bo gość nie jest w stanie spełnić warunków umowy na które sam sie zgodził? XD

troche jest to śmieszne patrząc na to, że ja graczowi dałem dodatkowy tydzień jeszcze

i patrząc na jego aroganckie odpowiedzi do mnie typu "kiedyś ci oddam", mogę dołączyć screenshota w razie potrzeby

2 minuty temu, Mlodziutki_x napisał:

Ty widzisz co pisze administrator? 14 dni nie miesiąc, pomyśl potem pisz. Tak samo na PV nie potrafisz czytać?

mordo ale to ty nie dotrzymałeś umowy więc o co jeszcze sie sapiesz XD

dałem ci dodatkowy tydzień, ty zacząłeś mnie olewać i mi nie odpisywać i myślałeś że ci to umknie na sucho?

ale w takim wypadku skoro gracz dostaje dodatkowe 14 dni to może niech mi coś więcej w ramach rekompensaty odda?

9 minut temu, Mixsu napisał:

Wstępnie jestem w stanie zaproponować 14 dni (tj. 05.02.2024, godz. 23:59) na spłatę 306.000$ graczowi @Warun. Jeżeli zauważę, że gotówka na Twoim koncie sukcesywnie się zwiększa, będę w stanie przedłużyć termin spłaty. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 5702. 

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Teraz, Mlodziutki_x napisał:

Chcesz coś dodatkowo? Mogę dać ci buziaka na złagodzenie bólu, i po pierwsze nie sapie się bo to ty się oburzasz.

oburzam się, gdyż miałeś mi oddać moje pieniądze ponad tydzień temu a nie dostałem nadal ani dolara i jeszcze jesteś arogancki wobec mnie na pw i tutaj tak jakby to moja wina była że nie potrafisz dotrzymać umowy XD

Masz jakieś ubogie słownictwo że musisz na końcu zdania dodawać "XD"? Widzę że zamiast wziąć się za grę powinieneś odbyć choć biernie jeden dzień w szkole.

Co do spłaty pożyczki zrobię to i dotrzymam umowy, nie oburzaj sie już i śpij spokojnie a twoja kasa wpłynie ci na konto.

Teraz, Mlodziutki_x napisał:

Masz jakieś ubogie słownictwo że musisz na końcu zdania dodawać "XD"? Widzę że zamiast wziąć się za grę powinieneś odbyć choć biernie jeden dzień w szkole.

mordo za grę to ty się powinieneś wziąć patrząc na to, że masz 14 dni aby oddać  mi 306k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.