Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

zmiana rozmiaru felg po zmianie felg u tunera

lemur

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkala mnie taka sytuacja ze gdy mialem zamontowane felgi  postanowilem ze je powieksze wiec kupilem duże ale po jakos miesiacu przyszedl czas na zmiane felg pod inne wizu wiec zmienilem je na inne , ale po zmianie cos mi nie pasowalo zobaczylem na ss z przed 3 dni i okazalo sie ze sa jakies mniejsze wiec pojechalem do bb i sie upewnilem i okazalo sie ze usunelo mi duze felgi i zamieniono na normalne myslalem ze to jakis bug felg wiec pojechalem do tunera i zmienilem je na takie jakie mialem ale nic nie pomoglo  . gdy pisalem reporta dostalem odpowiedz zebym napisal to wlasnie tutaj w pomocy i opisal moj problem . 

mta-screen_2024-01-18_00-05-46.thumb.png.35c088e253a68959d86ec24e58ca86b4.png     PO ZMIANIE FELG .  mta-screen_2024-01-04_21-29-17.thumb.png.2d2903ada038150d2e4a3f19069d02b0.png       PRZED ZMIANA FELG . 

35 minut temu, lemur napisał:

demontaz felg i montaz nowych 

Demontując felgi usuwa Ci się ich rozmiar, następnym razem przy zmianie felg prosisz tunera o ZMIANĘ, a nie demontaż - zwrotu pieniążków niestety nie otrzymasz gdyż wina leży po twojej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.