Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Kolo1324

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

312546533_naglowekkolo1324.png.2dcc7982f7f882726b62bf8f82774529.pnginfo.png.aa7b3e238816179663d1ff88860b3370.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Trainee @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z jednym z funkcjonariuszy San Andreas Police Department graczem @Kolo1324. Miłego czytania!
wywiad.png.1ade8df1742bcc7eee83228b0f0e860a.png

d: @-dzusia- | K: @Kolo1324

d: Witam, z tej strony Trainee @-dzusia- z Redakcji Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu. A więc na sam początek opowiedz nam coś o sobie.
K: Witam, również dziękuję za zaproszenie mnie. Zaczynając, jestem Bartek, mam 20 lat, pochodzę z niewielkiej miejscowości w województwie lubelskim. Aktualnie uczęszczam do 5 klasy technikum logistycznego. Oczywiście jak większość wie, na serwerze jestem we frakcji SAPD, a kiedyś pełniłem również funkcje Supportera.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
K:
Na serwer trafiłem przypadkiem, było to w listopadzie 2020 roku. Przeszukiwałem scenę MTA w poszukiwaniu nowości. Odkryłem ten serwer, chwilę posiedziałem, spodobało mi się i tak już zostałem.

d: Jak wyglądały twoje początki?
K:
Zaczynałem klasycznie na magazynie, potem przeniosłem się na drwala, do którego specjalnie wypożyczałem Yankee lub Boxvilla. Po miesiącu udało mi się kupić swoje pierwsze auto, jakim był Sentinel w dieslu.

d: Wspomniałeś, że jesteś we frakcji SAPD. Jaka była Twoja najniebezpieczniejsza interwencja?
K: SAPD to frakcja, gdzie każda akcja to zagrożenie życia dla nas lub osób postronnych, więc ciężko wybrać najniebezpieczniejszą, jednak taką, która zapadła mi w pamięć jest pościg za białym Sultanem. Mieliśmy wtedy do czynienia z czterema uzbrojonymi mężczyznami, oczywiście interweniowało SWAT. Wtedy niestety zostałem ciężko ranny, na moje szczęście udało się z tego wyjść bez większych komplikacji.

d: Byłeś kiedyś jeszcze w jakimś innym biznesie lub frakcji?
K: Oczywiście, poza SAPD, byłem we frakcji SAFD, nad którą wtedy władze sprawował Wujekeddy. Natomiast jeżeli chodzi o biznes, to byłem w redakcji oraz w radiu serwerowym.

d: Wow! Na serwerze masz przegrane ponad 1911 godzin. Jak wspominasz ten czas?
K: Super, większość czasu na serwerze spędziłem wraz ze swoimi znajomymi z organizacji czy też frakcji. Nudy nigdy nie było, czasu poświęconego nie żałuję. Było wiele chwil, które zostały w pamięci do dzisiaj.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
K: Jedyny cel to powrót do administracji, jeżeli się uda.

d: Gdybyś mógł coś zmienić lub dodać na serwerze, to co by to było?
K: Jedynie polepszyłbym optymalizację. Reszta nie jest aż tak istotna.

d: Na początku wspomniałeś, że uczęszczasz do technikum logistycznego. Dlaczego zdecydowałeś się tam pójść?
K: Szczerze mówiąc, to nie miałem pomysłu na szkole średnią, a „logistyka” brzmiała całkiem zachęcająco. Udało się tam dostać i szczerze nie żałuję, zawód jak najbardziej dla mnie.

d: Rozumiem. Czy mógłbyś podzielić się z nami, czym się interesujesz oraz jakie są Twoje pasje?
K: Moje główne zainteresowania to motoryzacja, jednak bardziej jestem przychylny przy motocyklach, które są moją pasją. Posiadam aktualnie jedynie Duka 125, aczkolwiek w wakacje tego roku planuje zmianę na coś większego i mocniejszego.

d: Świetnie! Masz może jakieś ulubione seriale lub filmy?
K: Oczywiście, jeżeli chodzi o serial to Arcane na podstawie fabuły lol'a. Natomiast z filmów mam swoją ulubioną serię, jaką jest Transformers.

d: Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? Czym się kierujesz?
K: Najważniejsze oczywiście zdrowie, spełnianie swoich ambicji, wyznaczanie nowych celów i limitów. Poza tym być zgodny z samym sobą. Nie robić rzeczy przeciwko sobie. No i oczywiście szczęście swoje i swoich bliskich.

d: Super. Bardzo Ci dziękuję za ten wywiad. Na koniec chciałam Cię zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
K: Również dziękuję za zaproszenie. Pozdrawiam całą frakcję SAPD, organizacje Nietykalni oraz moich kumpli @kepuszek i @KamiloLZK.

krecha.png.3b16d445b536bb4c1aaff2bec89b0171.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Kolo1324 za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!

147795434_krecha2.png.15345c689d243056fe3db052c61c4a52.png

Dla Redakcji Project News:
dzusia_webp.1d4b2586b468259bbe803428d9b0d8334mrbOpo.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.