Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem HeliX

Veon

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png
mSu4qkK.png

Hej, z tej strony Junior Pressman Veon z Redakcji Project News, zapraszam was do przeczytania wywiadu z graczem @HeliX.
LKZ38Vt.png

V: @Veon | H: @HeliX

VWitam z tej strony Junior Pressman z Redakcji Project News czy masz czas, aby odpowiedzieć mi na kilka pytań? 
H:
Witam, tak aktualnie mam.

V: Bardzo się cieszę, że zgodziłeś się na udzielenie mi wywiadu, na samym początku przedstaw się naszym czytelnikom.
H:
Jeszcze raz witam wszystkich czytających, jestem @HeliXpracownik SATC z rangą Transporter. 

V: Jak rozpoczęła się twoja przygoda na serwerze? Dostałeś propozycje, aby zawitać na ten serwer?
H:
O serwerze dowiedziałem się na YouTube, gdy szukałem kolejnego ciekawego miejsca, by zacząć grać.

V: Na jaką kwotę wyceniasz swój majątek oraz co wchodzi w jego skład?
H:
 Wyceniam na około 2.7-2.8kk, choć wiadomo, jak to z tymi cenami jest. W skład jego wchodzi moje oczko w głowie, czyli Stratum, ZR-350, Schafter Kombi, Vicek Kombi, no i nowy nabytek Alpha na body, oraz fajny domek w Los Santos.

V: Ile czasu dziennie poświęcasz na grę? 
H:
Średnio 1-2h. 

V: Skąd pomysł na nick, którym się posługujesz w grze?
H:
Sam już do końca nie pamiętam, posługuję się tym nickiem od wielu lat.

V: Czy masz jakiś serwerowy cel, który chciałbyś spełnić?
H:
Aktualnie awansować na Doświadczonego Szofera w SATC

V: Na jakiej pracy dorywczej spędziłeś najwięcej czasu?
H:
Chyba na kurierze.

V: Co byś chciał, aby zostało dodane bądź usunięte z serwera?
H:
Chciałbym, żeby usunęli aktualny handling Stratuma, który jest popsuty i dodali nowy poprawiony.

spacer.png

V: Czy miałeś w planach kiedyś dołączyć do biznesu serwerowego bądź w jakimś byłeś?
H:
Nie mam w planach.

V: Teraz jesteś we frakcji SATC, ile czasu zajęło ci awansowanie na rangę Transpostera oraz czy trudno było ją zdobyć?
H:
Zajęło mi to pół roku, dołączyłem w czerwcowej rekrutacji, nie było to zbyt trudne, zresztą ja powoli awansuje. Nie tryharduje. 

V: Czy byłeś kiedykolwiek w jakiejś frakcji na serwerze poza SATC?
H:
Nie byłem. 

V: Czy jeżeli dostałbyś propozycje dołączenia do zarządu frakcji SATC, to byś się zgodził
H:
Nie. 

V: Teraz przejdziemy trochę do świata rzeczywistego. Jak spędzasz wolny czas poza graniem w MTA?
H:
Wyjazdy ze znajomymi, Anime and chill w domku, po prostu odpoczynek, bo ostatnio mało wolnego czasu ze względu na kolokwia i zaliczenia. 

V: Czy masz jakieś życiowe marzenie, które chciałbyś spełnić? 
H:
Aktualnie ukończyć studia, kupić starego japońca i się nim wozić po Płocku ze znajomymi.

V: Jaki jest twój wymarzony pojazd, którym chciałbyś się poruszać w prawdziwym życiu?
H:
Polonez Atu z 1.8 w gazie pod maską. Z pakietem Orciari.

V: Czy masz jakiś kraj, w którym chciałbyś zamieszkać?
H:
Nie.

V: Jaki jest twój ulubiony serial bądź film?
H:
Oregairu.

V: Dziękuję ci, że udzieliłeś mi wywiadu czy na sam koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
H:
Tak, chciałbym pozdrowić, wiadomo @Pan_Kurier, @hardmacus'a, @MagiX'a, @AlimentoS'a, oraz wszystkich taksówkarzy z SATC.

XGwBbve.png

SZYBKIE STRZAŁY

V: Benzyna czy Diesel?
H: Benzyna.

V: Komputer czy Konsola?
H:
Komputer.

V: V-max czy Drift?
H:
Drift.

V: Kawa czy Kakao?
H:
Kakao.

V: Prysznic czy Wanna
H:
Wanna.

V: Zima czy Lato?
H:
Lato.

V: Słone czy Słodkie?
H:
Słone.

XGwBbve.png
Dziękuję bardzo za przeczytanie wywiadu, mam nadzieje ze dzięki temu materiałowi dowiedzieliście się więcej na temat gracza @HeliX.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
Pc0YRlI.png4mrbOpo.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.