Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szakal

tfujstary179

Rekomendowane odpowiedzi

Login: tfujstary179

Nick oskarżonego: Szakal_

Powód skargi: szukanie kary na siłę, + pkt na forum

Data zdarzenia: 16.01.2024

Dowody: https://projectrpg.pl/topic/99105-skarga-na-tfujstary179/ , [2024-01-16 17:54:33] [Output] : âĹâ PomyÄšâşlnie wypÄšâacono 7,000$ z konta bankowego. [2024-01-16 17:55:46] [Output] : Gracz tfujstary179 został zbanowany permanentnie przez Szakal_ (web), powód: Realizacja skargi (https://projectrpg.pl/topic/99105-skarga-na-tfujstary179/) https://projectrpg.pl/topic/99050-skarga-na-tfujstary197/

Opis sytuacji: wplynely na mnie skargi za auta org, wszedłem dziś na serwer od razu po szkole żeby przelać pieniądze wypłaciłem 7k z bankomatu i mialem przelać do typa od skargi do MaSacrator i zaieczek. i gdy to mialem robic to mnie zbanował. nawet administrator mixsu dal mi 24h na wypowiedz a szakal od razu bez niczego mnie zbanowal. Uważam że troche sie gosc poczuł i dlatego od razu zbanował mnie, nawet nie dając mi czasu na odpowiedź w skardze. Od momentu w którym byłem w domu wszedłem praktycznie od razu na serwer aby przelac i bana dostalem xd. Wnioskuje o ukaranie admina bo za bardzo sie poczuwa na swojej randze. Zresztą czemu zakłada z góry że nie miałem chęci przelania gotówki, gdy wszedłem na serwer by to zrobic. Żałosne zachowanie licze na wyjasnienie tego bo to jest po prostu nie normalne aby gracz na takim stanowsku sie tak zachowywal. Nie pozdrawiam wyjdz na dwor. a co do pkt na forum to napisales Nie widzę nigdzie wpłaty ze strony oskarżonego, wyraża niechęć do spłaty mimo swojej wypowiedzi.

W takim razie zostaje zbanowany, zwrot będziemy egzekwować, gdy pojawi się apelacja 🙂

Doslownie napisałeś to w momencie w którym miałem to przelac xddd. 2 rzecz to to że skarga wpłynęła 9h temu więc jeszcze kupe czasu miałem i mi go nie dałeś. Zalozyles z góry że mam mu oddać natychmiast. nawet w skardze od zaieczek mixsu napisal 24h na wypowiedz i mialem 2h wiec pozdrawiam cie nie serdecznie. porozmawiaj z ludzmi irl (jesli cie urazilem to pls nie dawaj pkt bo mi bardzo przykro, dotknij trawy)

W dniu 16.01.2024 o 18:14, tfujstary179 napisał:

nawet administrator mixsu dal mi 24h na wypowiedz a szakal od razu bez niczego mnie zbanowal.

No dał Ci 24h, ponieważ nie wypowiedziałes się, natomiast w skardze którą ja sprawdzałem zdążyłeś się wypowiedzieć i obrazic gracza piszącego skarge. Więc wniosek nasuwa się sam, każdy gracz który ma troche oleju w głowie wypowiedziałby się w normalny sposób, wtedy nie byłoby problemu.

Twoich nędznych prowokacji w moim kierunku i obelg nie będę nawet komentował, szkoda słów.

Tyle mam do dodania na temat tej skargi, temat został wyczerpany.

4 godziny temu, Szakal_ napisał:

Więc wniosek nasuwa się sam, każdy gracz który ma troche oleju w głowie wypowiedziałby się w normalny sposób, wtedy nie byłoby problemu.

Napisał on skargę na mnie lecz pomylił nick a ja zareagowałem na to w nieodpowiedni sposób to muszę przyznać ale jak widziałeś albo nie widziałeś nie wiem to gdy pojawiłem się na serwerze wypłaciłem pieniądze z bankomatu i prawdopodobnie napisałem do jednego z nich że zaraz przeleje im kaske więc moim zdaniem nie potrzebnie dostałem od ciebie bana a jak widziałeś że mam taką sumę pieniędzy na koncie to mogłeś to oznajmić napisać w grze czy cokolwiek takiego.

Administrator postąpił słusznie. W odpowiedzi do skargi złamałeś regulamin forum ( 7. Zabrania się obrażania innych osób na Forum.) za co zostałeś słusznie ukarany przez Administratora. Jeżeli zaś chodzi o karę wynikającą ze skargi, również nie widzę winy w działaniu Administratora. Wykazałeś brak chęci zapłaty zobowiązań i jeszcze obraziłeś gracza, zatem był to jasny znak dla Administratora i postąpił on słusznie. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.