Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z DJ.Pailio

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

K2Qovjf.pngnaTqDnE.png

Witam Was, czytelników! Ja jestem Senior Reporter @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przedstawię wam sylwetkę gracza @DJ.Pailio oraz przeprowadzę z nim wywiad.
Zapraszam!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor | d: @DJ.Pailio

R: Hej! Z tej strony Senior Reporter @siema.. Miałbyś chwilkę na udzielenie wywiadu dla Redakcji Project News na temat twojej persony? 
d: Tak, słucham?

R: Na początku, opowiedz nam, jak znalazłeś się na serwerze?
d: Szukałem alternatywy z powodu otrzymania kary serwerowej na konkurencyjnym serwerze i tak tu trafiłem. 

R: Opowiesz Nam coś o sobie?
d: Jestem Darek, interesuje się motoryzacja, a po godzinach naprawiam auta w stodole. Liczę już 18 lat i pochodzę z województwa podlaskiego. Od dwóch lat jestem członkiem społeczności PRPG, gdzie spędzam swój wolny czas. Gram dla przyjemności i nie ganiam za pieniądzem, jestem skromną osobą.

R: Kto Cię zachęcił do rozgrywki na tym serwerze?
d: Mój serdeczny przyjaciel, @xHamster którego chciałbym pozdrowić. Zostałem tu na dłużej, ze względu na miła i pomocną społeczność. Administracja na każdym kroku czuwa i jest gotowa nieść Nam, graczom pomoc. To się ceni!

R: Aktualnie jesteś zarządcą organizacji "Kamikaze". Opowiesz Nam coś więcej, na ten temat?
d: W grudniu roku 2023 razem z zarządem postanowiliśmy, że ja przejmę ster nad organizacją. Jako jedyny z zarządu byłem aktywny na serwerze i dlatego padło na mnie. Poprzedni lider zamknął rekrutacje i organizacja zaczęła wymierać, postanowiłem dać jej drugą szansę i wziąć odpowiedzialność za jej dalszy los. Gdybym nie przejął steru, organizacja prawdopodobnie by już nie istniała.

R: Opowiesz Nam co nieco, na temat twojego majątku?
d: Mój majątek to: Mesa w dieslu; Mesa z bodykitem, której są tylko 2 sztuki na serwerze; Schafter, który został kupiony za namową członków organizacji. Wszystkie pieniądze jakie zarabiam, idą na rozwój organizacji.

R: Ile członków liczy twoja organizacja?
d: Organizacja obecnie liczy około 40 członków. Z tego miejsca chciałbym zachęcić czytelników do wstąpienia w nasze szeregi!

R: Jakie benefity otrzymują osoby, które znajdują się w Twojej organizacji?
d: Nasi członkowie za każdą zaproszoną osobę dostają drobne wynagrodzenie, organizujemy konkursy pieniężne dla naszych podopiecznych. No i oczywiście, wielką bazę wraz z niesamowitymi pojazdami!

R: Na koniec, chciałbyś kogoś z tego miejsca pozdrowić?
d: Pewnie, pozdrawiam całą ekipę organizacji "Kamikaze"!

k1AwIr0.png

IFVXNnB.gif

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do końca, mam nadzieje, że się spodobał! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

siema.png?ex=65ba385d&is=65a7c35d&hm=f4b2799c4ad18ce54204a093431bf196f9418461ec73bc67657c16064faffec8&4mrbOpo.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.