Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na vszym

Herbata

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 38573
Login: zdunoxsik
Nick oskarżonego: @vszym
Powód skargi:  złamanie zasad wypożyczenia
Data zdarzenia: 14.01-15.01
Dowody: na dole
Opis sytuacji:  a więc tak wypozyczyłem pojazd graczowi @vszym do godziny 00.25 wchodzę na server o 15 i widzę ze gracz zostawił je na pp i kierował nim o godzinie 15 motor nie był zatankowany więc gracz vszym ma mi oddać 300 dolarów za tankowanie w dodatku 5 k za 15 k dodatkowego użytkowania 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: na dole

Zrzut ekranu (2017).png

Zrzut ekranu (2025).png

Zrzut ekranu (2042).png

Zrzut ekranu (2028).png

Teraz, Herbata napisał:

dobrze nawet jeśli go zostawiłeś o 24 to 15 h póżniej znów go użytkowałeś więc liczy się czas 15 h 

Bo chciałem do pełna nataknowac żeby Ci było lepiej

Teraz, vszym napisał:

Bo chciałem do pełna nataknowac żeby Ci było lepiej

Nawet opony ci wymienilem

takie tłumaczenie nic nie daje jest na pp  chciałeś go zatankować to ile ty nim jezdziłeś jeśli miał 90 procent paliwa a gdy był na pp 48 procent .

próbujesz mnie okłamać czekam na moje pieniądze za pp 500 dolarów 300 dolarów za tankowanie i 5 k za  użykowanie po końcu czasu wypożyczenia

Teraz, Herbata napisał:

takie tłumaczenie nic nie daje jest na pp  chciałeś go zatankować to ile ty nim jezdziłeś jeśli miał 90 procent paliwa a gdy był na pp 48 procent .

próbujesz mnie okłamać czekam na moje pieniądze za pp 500 dolarów 300 dolarów za tankowanie i 5 k za  użykowanie po końcu czasu wypożyczenia

Ile razem? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.