Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Dzik*

Gash

Rekomendowane odpowiedzi

vkkgreZ.png

mSu4qkK.png

Witam z tej strony, Trainee @Gash z redakcji Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiad z graczem @Dzik*. Mam nadzieje, że bliżej poznacie tego gracza. Zapraszam do przeczytania tego artykułu.

Gzqqb1L.png

d: Gość - @Dzik* | g: Redaktor - @Gash

g: Witam z tej strony Trainee @Gash z redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się udzielić odpowiedzi na kilka pytań.
d: Witam, nie ma sprawy, marzyłem o wywiadzie, w końcu mnie ktoś zauważył.

g: Czy mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom oraz opowiedzieć jak trafiłeś na platformę MTA?
d: Hejka mam na imię Bartek na serwerze gram pod nickiem Dzik*. Jestem z Podkarpacia. Na Platformę MTA trafiłem przez mojego kolegę 6/7 lat temu, od tego się wszystko zaczęło.

g: Jak wyglądały twoje początki na serwerze ProjectRPG?
d: Moje początki na Project wyglądały tak, że pracowałem na magazynie po kosiarki, a w czasie pandemii gdy były zdalne lekcje, grałem na drwalu po 10h dziennie, byłem wtedy top 1 w tabeli, zarobiłem fajne siano i zrobiłem wtedy swój pierwszy pojazd PFT.

g: Dlaczego wybrałaś akurat serwer ProjectRPG?
d: Wybrałem go, ponieważ również usłyszałem o nim od ziomeczka, wbił na serwer jako jeden z pierwszych i dał info, że serwer wydaje się mega git i szybko się rozwija, a z racji, że w tamtym okresie nie było, serwera, który by mnie zaciekawił to zacząłem grać na ProjectRPG. 

g: Dobrze, przejdźmy teraz do pytania, skąd się wziął pomysł na taki nick?
d: Pomysł na Dzik*, dokładnie nie pamiętam, ale jest coś związane z ekipą WK Dzik

g: Ciekawe, z tego, co widzę, posiadasz przegrane 2186h na serwerze, na ile wyceniasz swój majątek i jak wspominasz tyle przegranych godzin?
d: No przy dobrych wiatrach wyceniłbym na jakieś 10kk.

g: Następnym pytaniem, które chciałbym zadać to w jakich frakcjach/biznesach byłeś, oraz czy planujesz dołączyć do biznesu/frakcji?
d: Na serwerze byłem we frakcji SAPD, przez można powiedzieć spory okres, ale z braku czasu na grę i chęci w pewnym momencie mnie wydalono. Na pewno, gdyby się coś trafiło, z chęcią bym doszedł do jakiejś frakcji, a może nawet na stanowisko Supportera.

g: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia, które chciałbyś spełnić?
d: Jasne, zarabiać i mieć fajny mająteczek.

g: Na sam koniec chciałbym zapytać, czy chcesz kogoś pozdrowić?
d: Chciałbym pozdrowić całą rodzinę mamę tatę babcie i ziomków z serwera.

g: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie wywiadu.
d: Nie ma sprawy do usług, zdrowia życzę!

XGwBbve.png
Szybkie strzały

g: Infernus czy Turismo?
d: Infernus.

g: Diesel czy Benzyna?
d: Benzyna 

g: Playstation czy XBOX?
d:  Playstation

g: Kurier czy Kosiarki?
d: Kosiarki 

g: BMW czy Audi?
d: BMW
k1AwIr0.png

SPHVdqu.gif

0bLHlvc.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat gracza @Dzik*. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

c4XlS7A.png4mrbOpo.png image.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.