Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na członka frakcji - ternitt

Tengrg_Powell

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: GRYGU
Nick oskarżonego: ternitt
Powód: Wywiezienie mnie na drugi koniec mapy i pozostawienie jak śmiecia wysadzając z taksówki. 
Dowody: https://streamable.com/1haxhv oraz https://streamable.com/72hwzi
Opis sytuacji:
Wsiadłem do pierwszej i jedynej wolnej taksówki na spawnie w której było dwóch totalnie losowych mi graczy. Dogadałem się z taksówkarzem że najpierw zawiezie ich na kuriera a potem mnie na grzybiarza. W połowie drogi, nagle osobie która jechała na kuriera brakło pieniędzy więc taksówkarz postanowił pozostawić nas na totalnie opuszczonej miejscówce i odjechać. Totalnie nie mam pojęcia jak według regulaminu podchodzicie do tej sprawy, czy zgodne z nim jest to że owy taksówkarz przyjął "dwa kursy" naraz, czy też nie. Moim zdaniem, skoro taksówkarz zgodził się na to aby odstawić mnie potem na drugą miejscówke i obsłużyć mnie w drugiej kolejności, nie powinien w ten sposób mnie potraktować i zostawić bez niczego na odludziu. Proszę o wyciągniecie konsekwencji, czy to za brak szacunku do klienta czy to za podejmowanie "dwóch zleceń na raz" bo skoro zostałem potraktowany w ten sposób ponieważ totalnie obcy i losowy mi gracz nie miał kasy, czuję że taksówkarz do końca nie jest świadomy tego, jak powinien zachować się według regulaminu. 

Dzień dobry zacznijmy od tego że może byś pokazał co było pomiędzy częścią pierwszą a drugą. Osoba na którą naliczałem obraziła mnie oraz pośpieszała, po chwili również skończyły mu się pieniadze więc skoro jechaliście razem to i razem was wysadziłem.  

Spoiler

✔ Rozpoczęto kurs z Szymix55
(272) ternitt: GRYGU z wami?
(210) GRYGU: dokad
(210) GRYGU: jedziecie
ⓘ Wpłynęło nowe zgłoszenie do panelu /panelz
(218) Szymix55: ta

Również logi gdzie zostałem obrażany i pośpieszany: 

Spoiler

(218) Szymix55: szybciej!!!
SATC> Hanma: biore ministrant.bogus
⚠ Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji Blackfield Intersection, Las Venturas! ⚠
(218) Szymix55: wolniaku szybciej!!!!
(218) Szymix55: debilu
ⓘ Wpłynęło nowe zgłoszenie do panelu /panelz
(218) Szymix55: szybxuej
(210) GRYGU: XDDD
SATC> keskabartek71: S2
Gracz AxoBlue otrzymał ostrzeżenie od semyaaza, powód: Caps off
(218) Szymix55: szybciej!!!!!!!!!
(20) Wojto: xdddddddddddddddddddddddd

I co w związku z tym? Wsiadłem totalnie losowo, do totalnie losowej taksówki w totalnie losowym momencie. Nie miałeś nic przeciwko temu aby wykonać potem drugi kurs i podrzucić mnie na grzyby. Więc, dlaczego jestem podpinany do totalnie losowych graczy z którymi nie miałem nic wspólnego? 

PS. jeżeli chodzi o twój problem abym pokazał co było pomiędzy, nie mam najmniejszego problemu aby dostarczyć całe nagranie, od początku do końca. Zostało to wycięte, bo zostało to uznane za mniej istotne, natomiast w razie potrzeby dla osoby rozpatrującej skargę, jestem w stanie dostarczyć cały klip 🙂

10 minut temu, ternitt napisał:

Również logi gdzie zostałem obrażany i pośpieszany

No tak, wiem o tym. WIem o tym dlatego, że to ja napisałem reporta, za którego gracz został ukarany karą wyciszenia. Za to w jaki sposób się do ciebie odnosił. Nadal to nie zmienia nic, nie zmienia to tego że zostałem potraktowany tak a nie inaczej a ty, nie masz szacunku do klientów. Proste

Zaczynając od początku, pracownik miał już swoich klientów, którzy wyznaczyli mu cel podróży (kurier), mieli już odjeżdżać, a Ty postanowiłeś się dosiąść już do zajętej taxi. Kierowca dopytał osoby płacącej, czy jedziecie razem, po czym uzyskał odpowiedź, że "ta", a następnie Ty podałeś inny kierunek (grzyby). Pracownik dopytał, gdzie ma być ostatecznie kurs, lecz nie uzyskał odpowiedzi, w tym momencie, przy takiej różnicy zdań, powinien poinformować Cię, że nie wykonujemy dwóch kursów na raz, wysadzić Ciebie z auta oraz, że musisz wezwać następną taxi. Jako, że jest nowy we frakcji, mógł o tym zapomnieć lub tego nie wiedzieć. Adept nigdzie Ci nie obiecywał, że po dojechaniu na kuriera, wykona drugi kurs na grzybiarza. Co do reszty kursu, kierowca zachował się jak najbardziej poprawnie, skoro klient nie potrafi się zachować, to zostaje wysadzony z pojazdu i przewóz jest zakończony.

Pracownik został poinformowany, jak na przyszłość ma podchodzić do takich sytuacji i na tym się to zakończy.

Na przyszłość, nie dosiadaj się do zajętych już taxówek, tylko wzywaj następną pod komendą /taxi, wtedy nie będzie takich problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.