Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Leokadia

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: Leokadia
Powód skargi: Faworyzowanie innych oraz niewykonywanie raportów z mojej strony
Data zdarzenia: 12 stycznia 2024 r.
Dowody: 
Opis sytuacji: Cześć, sytuacja wyglądała następująco.. rzekomo prowokowałem użytkownika/użytkowniczkę Zusje, lecz tylko ją poinforomowałem, iż ponownie taranowanie mnie będzie skutkowało wysłaniem reporta z mojej strony na nią. po tym co napisałem na chacie globalnym otrzymałem kare mute na 6 godzin co według mnie jest bezsensowne ponieważ tylko oznajmiłem ją, i z czego mi wiadomo oznajmowanie nie liczy się jako prowkacje. Kolejna sytuacja wyglądała tak, że wysłałem reporta w stronę zusje za liczne prowokacje na pm, mam tutaj na myśli ciągłe wysyłanie emoji ":)". Mnie to naprawdę bardzo irytuje oraz czuję się niekomfortowo gdy ona/on/ono wysyła mi takie emoji, czasami mam wrażenie, że to jest jakiś pedofil który jakoś próbuje odemnie coś wyciągnąć  oczywiście nasza jakże ukochana supporterka LEOKADIA postanowiła przyjąć reporta, no to sobie myślę "no dobra pewno logi patrzy czy wszystko się zgadza czy niczego nie skłamałem". Więc no czekam czekam i czekam minęły 3 minuty, i nic ze strony supporterki, więc wysłałem kolejnego reporta o takiej samej treści, i co się okazało? supporterka w mgnieniu oka przyjęła raporta ale sytuacja ta sama co opisałem przy pierwszym raporcie. Czyż supporter/ka nie może od razu napisać do gracza na pm coś w stylu "Jasne już sprawdzam logi poczekaj chwilę", a nie akceptować raporta bez żadnej reakcji ze strony administratora serwera. Podsumowywując posiadam teorię iż, supporterka Leokadia po prostu faworyzuje użytkowniczkę/a ( nie wiem czy to chłop czy baba ) zusje. Nie mam 100% pewności czy faworyzuje ale myślę że przez sytuację przedstawioną przezemnie coś z tego wyniknie. Miłego wieczoru!
image.png.76793a19696820b041f8a7bbeffcced7.png

Witam Cię serdecznie Drogi Graczu! Przedstawiam Ci już wszystko, nikogo nie faworyzuje tak jak Ty to twierdzisz, karam graczy na podstawie ich wcześniejszych kar/warnow. Kara, którą otrzymałeś była według mnie jak najbardziej słuszna, pisanie coś w takim stylu do kogoś jest naprawdę prowokujące. Co do sytuacji z przyjęciem w/w reporta na temat wysyłania „emotek nienawiści” tak jest to również prowokacja tak jak stwierdziłeś, przepraszam serdecznie, iż nie zareagowałam w ogóle na owy raport z prowokacjami Zusje, ale tak w tym czasie sprawdziłam wtedy logi co pisał/a do Ciebie Zusje. Mój błąd, że nie zrobiłam z tym nic, po prostu zakręciłem sobie w głowie w tym czasie i totalnie zapomniałam. Przepraszam bardzo za ową sytuacje. Życzę miłego wieczoru!  

UWAGA INFO! supporterka  sie na mnie uwzięła, pierw napisałem w formie zartu do gracza axoblue "ja szukajoncy twojego siusiaka" po czym dostałem UWAGA prawko na 6h, a po chwili mut z takim samym powodem oczywiscie supporterka nie zdjeła prawka POZDRAWIAM image.png.e014d27300f40b2497c48a6b579db738.png

edit1: ok zdjeła prawko ale i tak co jest obrazliwego w napisaniu "ja szukajoncy twojego siusiaka", z axo sobie nawzajem zartowalismy i nie rozumiem dlaczego tak sie stało

Nie wiem dlaczego drążysz ten temat. Nie uwzięłam się na Ciebie, to logiczne, gdyż gracze się na Ciebie skarżą i Cię reportują i ja na to wszystko reaguje, ponieważ jest to mój obowiązek. Co do nadania samej kary prawka za "BRAK KULTURY", gdzie robisz przez to wielką aferę, w/w karę nadałam przypadkowo, szybko ją dezaktywowałam i dałam powód "źle nadana kara". Nie, nikt się na Ciebie nie uwziął, po prostu to co piszesz jest nie miłe oraz nie smaczne, a kare dostałeś dlatego, że już miałeś wcześniej warny za to samo. Dziękuje, życzę miłego dnia oraz czekam na werdykt ARCON.

Ale ja mówię o 3 karach które dostałem pod rząd od ciebie. Przy tym mucie nikt się nie spinał że takie coś napisałem, tylko że ty musisz wszystko zepsuć żeby swoją psiapsi zusje bronić.

A tak sobie właśnie przypomniałem o jednej sytuacji i jestem ciekaw czy ją pamiętasz. Była taka sytuacja gdzie wysłałem linka do tej skargi na discordzie projecta, i jeden gracz odpisał na twojq wiadomość, już nie wiem co tam napisałaś ale gracz napisał coś w stylu "dobrze mówi" a ty postanowiłaś mu dać przerwę i usunąć jego wiadomość. Przypominasz sobie?

Ale co Ty teraz w tym momencie zmyślasz? Nikomu przerwy nie dałam to po pierwsze, ja nie moge nawet przerw dawać, więc co Ty gadasz? Jeśli Twój kolega/lub inny gracz cos napisał i dostal przerwe, mogło to być każde przekleństwo nawet lub jakieś słowo, gdzie discord daje wtedy sam automatycznie przerwy i nie musiał to być nikt z administracji... Więc nie zmyślaj tutaj kolego, ponieważ ja żadnej przerwy nie dałam i żadnej wiadomości nie usunelam...

Kara za wiadomość zdecydowanie została nadana zbyt pochopnie. Twoja wiadomość na czacie nie podchodziła pod prowokacje, dlatego też karę unieważniam.

Tak samo wysyłanie do kogoś wiadomości prywatnych z treścią ":)" nie jest prowokowaniem. Jeżeli nie chcesz otrzymywać od kogoś wiadomości to po prostu możesz je zablokować. Po to są takie narzędzia na serwerze.

Supporterkę proszę o trochę rozsądniejsze patrzenie na rozpatrywane sytuacje.
Nie można wszystkiego podciągać pod prowokacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.