Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o skargę na gracza Wasted*

Majsonekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Smerfikowskyy
Nick oskarżonego: Wasted*
Powód: Jeżdżenie okrężnymi drogami śmianie się z tego ile zapłace
Dowody: 
Opis sytuacji: opis sytuacji jest krótki taksówkarz który miał dojechać na kuriera pojechał przez whet stone śmiejąc sie że troche zapłace za ten kurs, gdy dojechaliśmy na los santos jechać krótszą drogą pojechał jeszcze bardziej dłuższa , gdy był zjazd na kuriera pojechał sobie dalej nawet nie skręcając dopiero jak zrobił kółeczko wjechał na kuriera i mnie wysadził ja nie mam jakiegoś dużego majątku żeby cały czas płacić nowym taksówkarzom po 200 $ czy 105$ 
mta-screen_2024-01-14_00-27-10.thumb.png.1b6da1f37967994e4e3661afcabbc451.png 

Cześć jestem pierwszy dzień taksówkarzem nie znam najszybszych dróg byłeś pierwszą osobą, która mi zwróciła uwagę, szkoda, że w taki sposób a nie w normalnej tonowanej wypowiedzi na chacie. Nie wyśmiałem Cię ani razu, że zapłacisz więcej za kurs, mówiłem tylko tobie, że wydawała mi się to jedna z najszybszych dróg, mój błąd i wiem, że są krótsze drogi.

Dobrze w takim wypadku dodam tylko od siebie:
10. Pracownik nie ma obowiązku jechać najkrótszą drogą do celu wyznaczonego przez klienta.
Oczywiście nie można tego punktu naginać też w drugą stronę, czyli jeździć jak najdłuższymi trasami. Ze względu na to, że pracownik wczoraj dołączył do frakcji można mu wybaczyć, że nie zna jeszcze wszystkich optymalnych tras.
Ostatnia sprawa: 

10 godzin temu, Smerfikowskyy napisał:

śmianie się z tego ile zapłace

Jeżeli pracownik faktycznie się z Ciebie śmiał to przedstaw mi na to dowody. Podesłany przez Ciebie ss nic nie ukazuje, w logach gracza też niczego takiego nie widzę, o ile nie posiadasz fizycznego dowodu nie mogę nic z tym zrobić.

Ostatecznie @wasteD* upominam Cię abyś starał się dobierać bardziej optymalne trasy. 

Skargę przyjmuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.