Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem SprytsBeng

klaudusiaaa

Rekomendowane odpowiedzi

SJfFkdw.png

mSu4qkK.png

Uszanowanie, z tej strony Junior Reporter  @Leokadia z Redakcji Prasowej Project News, kłaniam się nisko. W kolejnym moim wywiadzie chcę wam przedstawić gracza bardzo długo grającego na serwerze oraz bardzo znanego, jest nim @SprytsBeng, bardzo jemu dziękuje, iż zgodził się na udzielenie mi wywiadu. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania lektury.

LKZ38Vt.png

L: @Leokadia| S: @SprytsBeng

L: Uszanowanie, jestem Leokadia Junior Reporter z Redakcji Project News. Dziękuję bardzo, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.
S: Witaj serdecznie Leokadio! I też Was wszystkich witam serdecznie. Z tej strony @SprytsBeng/Tobiasz!

L:  Dobrze, cieszy mnie to bardzo, że masz ochotę udzielić mi wywiadu. Na sam początek proszę, przedstaw się naszym czytelnikom, żeby mogli Cię lepiej poznać.
S: Z tej strony kłania się Tobiasz. Miło mi.

L:  Witam Cię Tobiaszu, mi również miło. Przejdźmy do następnego pytania. Jak wyglądała Twoja przygoda z MTA na Projekcie? Jak trafiłeś na tą platformę?
S:  O serwerze ProjectRPG dowiedziałem się dopiero z internetu w 2021 roku. Na przełomie wiosny/wakacji. W 2020 roku nie wiedziałem o tym serwerze. Dlatego mam UID 33501.

L: Czy Twoje początki były dość trudne? Miałeś jakąś ekipę, z którą wspólnie rozwijaliście skrzydła na ProjectRPG?
S:  Nie były. Nie miałem ekipy. Sam zapoznawałem się z serwerem. Chociaż tak naprawdę znałem większość osób na nim. Np. @Sky jako właściciel ProjectRPG, to były RCON pewnego serwera, na którym miał nick Wortless.

L:  Tyle razy były rekrutacje do ekipy serwera, pisałeś już podanie? Co byś zrobił w pierwszej kolejności i jaka byłaby Twoja reakcja, gdybyś ukazał się na wynikach? Widziałbyś w ogóle siebie na tak odpowiedzialnej randze, jaką jest Support
S: Tyle razy pisałem podania od 2021 roku... Jednak nie udawało się za każdym razem dostawać i nie wiem czemu. Gdybym dostał się reakcje byłyby tylko pozytywne! No pewnie tak. Jestem bardzo dorosłym człowiekiem więc uważam, że poradziłbym sobie na tej randze.

L:  Życzę powodzenia w dostaniu się do Ekipy Serwera! Odkąd pamiętam, wiem, że byłeś około półtora roku temu we frakcji San Andreas Transport Corporation. Powiedz nam, jak Ci minął ten czas, jak go wspominasz za czasów @Turbo oraz @Tubas?
S:  Dzięki za dopingowanie! Miejmy nadzieje, że pewnego dnia uda mi się osiągnąć ten cel. Bardzo dobrze wspominam czas w SATC za czasów wspomnianych przez Ciebie osób. Dodam również, że w trakcie mojego pobytu we frakcji przez jakiś czas liderem był @Banan99, którego również wspominam pozytywnie.

L: Czy dużo miałeś obowiązków na tamten czas jako zwykły pracownik frakcji?
S: Nie było ich jakoś szczególnie dużo.

L:  Czy mógłbyś polecić tę frakcje jako pierwszą frakcję na zapoznanie się z serwerem i jako początek swej przygody tam?
S: Tak, oczywiście! Polecam tą frakcje każdemu.

L: Jakoś, iż byłeś bardzo długo w SATC, powiedz nam, który z liderów według Ciebie był najlepszym i dlaczego?
S: Ciężko mi podać tego najlepszego. Uważam, że każdy z nich był na swój sposób dobry.

L:  Jak aktualnie spędzasz czas na serwerze?
S: Różnie... Tu sobie postoje na bazie organizacji ''777'', tu sobie popiszę na czatach, tu sobie pójdę gdzieś. 
AUVKk2o.png

PmNOcyg.gif

L: Czy chciałbyś jeszcze wstąpić kiedyś do jakiejś frakcji, jeśli tak to, jakiej i dlaczego? 
S: Chciałbym wrócić ponownie do SATC przy okazji rekrutacji. 

L:  Życzę powodzenia w dostaniu się ponownie do frakcji San Andreas Transport Corporation! Czy byłeś kiedykolwiek w jakimś biznesie na tym serwerze, jeśli nie to czy chciałbyś dołączyć gdzieś, jesli tak to gdzie?
S: Byłem w Racing Club. Niestety zostałem zwolniony na adepcie 28.05.2023, bo nie mogłem się stawić na evencie. Chciałbym ponownie spróbować swoich sił w Racing Club i mam szczerą nadzieje, że mi się to uda.

L:  Rozumiem i tak jak wspominam za każdym razem, życzę Ci powodzenia w dostaniu się ponownie do wyżej wspomnianych biznesów. Następnie pytania, które Ci zadam będą dotyczyć organizacji serwerowych. Opowiedz nam, w jakich byłeś oraz jak Ci się w nich spędzało czas?
S: Trochę ich było. Niech pomyślę. Najpierw ''NieTykalni'', później ''Fama Et Gloria'', następnie po chyba ''Bloods'', potem ''18th Mafia'' i też ''888 VVIN BREAD'', a teraz ''777''. W trzech z organizacji -- ''Bloods'', ''18th Mafia'' i ''888 VVIN BREAD'' byłem vice liderem.  Z organizacjami nic nie działo się złego, nie odwalałem, radziłem sobie, nie było żadnych problemów. '' @J.o.K.e.R '', '' @Ostry. '', '' @TheHaxowy '', się ze mną nie użerali jako liderzy,  owych organizacji. Tyle powiem o organizacjach. Chyba tylko w tych sześciu organizacjach.

L:  Czy widziałbyś się na randze vice lidera w aktualnej organizacji „777”, jaka była, by Twoja reakcja, gdzie nagle został, byś wybrany na ową posadę?
S: Gdybym otrzymał szanse sprawowania funkcji vice lidera reakcje byłyby tylko i wyłącznie pozytywne. Ale @.Naticoś nie chcę mnie awansować na tego vice lidera/na zarząd. A mam wiele plusów na najwyższej randze przed zarządem jako jedyny spośród wszystkich członków.

L:  Mamy nadzieje, że uda Ci się wbić na wyższy lvl w organizacji. Powodzenia! Posiadasz na serwerze prawie 1500h, czy to dużo jak na taki czas grania na serwisie?
S: Szczerze? Nie wiem, czy dużo godzin przegrane na serwerze jak na taki czas grania.

L: Ile już osiągnąłeś na serwerze przez ten czas, na ile mógłbyś wycenić swój majątek?
S:  Nie wiem na ile wycena mojego majątku. Mam głównie Sultana, PCJ + Glendale. Te 3 pojazdy mi starczą. Głównie jeżdżę Sultanem albo PCJ. A kasa cały czas w obiegu, bo to nagrody dzienne, kupno punktów premium, donejty do ludzi.

L: Masz może na serwerze jakiś "dream car" który chciałbyś mieć?
S: Nie. Nie posiadam, ale chciałbym zdobyć i mieć w swojej kolekcji broadway'a.

L:  Rozumiem, również życzę powodzenia w zdobyciu tego pojazdu. Skąd wziął się pomysł na Twój nick? Opowiedz całą jego historie.
S: Zmieniłem na owy nick wszędzie - u ZbyK'a, Sky'a, też na nowym serwerze - Akvez'a . Było kilka zabawnych sytuacji z tym nickiem, co on tak naprawdę oznacza. Szczególnie te 4 ostatnie litery. Od tego czasu dobrze się czuję i moja kariera w MTA - rozwija się dalej. Łatwo mnie znaleźć i jestem dosyć popularny.

L:  Rozumiem, ciekawa historia oraz zabawna. Zbliżamy się do końca wywiadu, na sam koniec możesz coś od siebie dodać/przekazać lub kogoś pozdrowić.
S: Pozdrawiam wszystkich z ProjectRPG. Prócz odwalaczy, trollów i tym podobnych osób, którzy robią negatywne rzeczy. Dużo do opisywania. Tak w skrócie opisałem.

L: Pozdrawiam tak samo wszystkich z ProjectRPG! Dziękuje bardzo za udzielenie mi wywiadu oraz życzę miłej nocy, do zobaczenia.
S: Również bardzo dziękuje za owy wywiad. Do zobaczenia!
AUVKk2o.png

IaKz7wB.gif

Dziękuję wam bardzo za przeczytanie mojego wywiadu, mam nadzieję, że materiał Wam się spodobał i mam nadzieję, że miło spędziliście czas, czytając to dzieło. Również zapraszam was do przeczytania innych moich wywiadów oraz wywiadów innych redaktorów. Życzę miłego dnia lub nocy! Pozdrawiam!

8eybfgF.png

yWajnCt.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Mam nadzieję, że wywiad z @Leokadia (tą kobietą) się Wam podoba w biznesie Project'ie News'ie bardzo dobrze.

Bawimy się z ProjectRPG, Project'em News'em, wszystko o tym serwerze dalej, wciąż, nadal.

Idziemy dalej, do przodu z moją karierą w MTA (wraz z tym serwerem)...

@Zebra, @Sky, @Volenir i @Jator, jako RCON'i, się też zobaczcie.

Taka ciekawostka: TYLKO u ZbyK'a zmieniłem nick na ''SprytsBeng''. U @Sky'a i @Akvez'a - mój login to ''SprytsBeng''. Oryginalny.

Pozdro wszystkim: Tobiasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.