Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji CzerwonyX45

Euzebiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Euzebiusz
Nick pracownika: CzerwonyX45
Powód: bardzo przyjemna podróż piękną taksówką 
Dowody:https://imgur.com/a/ktUcwli
Opis sytuacji: Zamówiłem taxi by dojechać sobie do fc nowe osiedle,  zgłoszenie zostało  przyjęte expresowo a taksówkarz pojawił się w mgnieniu oka za co szacunek, otwierając drzwi  przywitał mnie ciepły powiew o zapachu morskiej bryzy z wounderbauma bardzo przyjemny zapach polecam, siadając poczułem ,że nawet kanapę kierowca nagrzał co sprawiło ,że poczułem się  jak w domku brakowało tylko ciepłej herbatki, po zamknięciu drzwi zapytał się bardzo kulturalnie gdzie ma się kierować jaki jest kurs, odpowiedziałem i wnet ruszyliśmy bardzo delikatnie  bym czuł się bardzo komfortowo co szanuje, prowadził pojazd bardzo elegancko z gracją szanując bym nie latał po kanapie tylniej, podczas trasy zapytał jak mija mi dzień  co było bardzo miłe po czym też zapytał czy chce radio  by mi umilić trasę, zaskoczyła mnie jakość nagłośnienia w taxi jaki i idealne wyczucie głośności stacji co sprawiło uśmiech na mej twarzy, Podsumowując naprawdę polecam takich pracowników czuć pasje jak i  chęci do angażowania się w swoją pracę, życzę mu samych sukcesów i podwyżek oraz by SATC miała samych takich za angażowanych miłych i sympatycznych pracowników. Pozdrawiam 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.