Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Droga od Supportera do odwalacza, czyli wywiad z Pawex26

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

sxrmHa1.gif

mSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Junior Journalist @NEONEK. Dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z graczem @Pawex26 oraz jego "Drogę od Supportera do odwalacza" myślę, że Wam się spodoba więc bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania.
LKZ38Vt.png

N: @NEONEK | P: @Pawex26

N: Witam, z tej strony Junior Journalist z Redakcji Project News. Czy masz chwilkę czasu, żeby udzielić odpowiedzi na kilka moich pytań?
 P: Cześć, oczywiście z chęcią odpowiem na kilka pytań.

N: Super! Bardzo miło mi to słyszeć. Przejdźmy zatem do pierwszego pytania. Czy mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom i opowiedzieć coś więcej o sobie?
 P: Nazywam się Paweł, pochodzę z małej miejscowości niedaleko Białegostoku. Dwa lata temu ukończyłem szkołę, a obecnie pracuję w zawodzie elektryka.

N: Opowiedz Nam, kiedy zacząłeś grać w MTA i jak trafiłeś na serwer  ProjectRPG? Sam zacząłeś tu grać czy ktoś polecił Ci tan serwer?
P: Na serwerze zacząłem grać w listopadzie 2020 roku. Serwer pokazał mi mój dobry kolega @Boczuuss*shs. Po upadku innego serwera, na którym sporo graliśmy, na jakiś czas odeszliśmy z MTA. Pewnego razu @Boczuuss*shs wspomniał mi o ProjectRPG. Przyszliśmy więc sprawdzić, jak wygląda serwer i okazał się na tyle ciekawy, że zostaliśmy tu na dłużej.

N: Rozumiem, z tego, co wiem, dnia 10.03.2021 opuściłeś szeregi administracji serwera. Jeżeli pamiętasz, to co Cię skłoniło do odejścia i czy teraz prawie po 3 latach chciałbyś ponownie wrócić na owe stanowisko?
 P: Oczywiście, że pamiętam. To był moment, w którym ProjectRPG niestety nie miał dobrego czasu; dużo osób wtedy odchodziło. Również wtedy wystartował inny serwer, na który dużo osób odeszło, w tym wielu moich znajomych z ProjectRPG. Wtedy również postanowiłem zmienić miejsce mojej rozgrywki i opuściłem szeregi administracji. Odpowiadając na drugą część pytania, jeśli byłaby taka możliwość, myślę, że chciałbym wrócić, ale raczej nie na długo.

jzWPWwH.gif

N: Bardzo dużo graczy nazywa Cię "odwalaczem" w sumie się im nie dziwie, ponieważ kiedyś byłeś członkiem administracji ProjectRPG, a teraz posiadasz 44 kary, z czego 7 to bany. Jest to  droga od "Supportera do odwalacza" Czy mógłbyś przybliżyć naszym czytelnikom , jaka była przyczyna takiego stanu rzeczy?
 P: W momencie odejścia z ekipy serwera byłem również nastawiony na opuszczenie serwera. Po miesiącu została dodana praca szambiarza, a wtedy wraz z wszystkimi znajomymi wchodziliśmy na serwer, żeby taranować graczy szambiarkami. W zasadzie jakoś poleciało, dostałem kilka kar, więc przestałem już zwracać uwagę na to, aby ich nie dostawać. Każde moje wejście na serwer raczej kończyło się na dostaniu którejś z kar. Po kilkunastu karach stwierdziłem, że w ekipie serwera czy frakcjach już nie ma dla mnie miejsca, więc po prostu robiłem to dalej.

N: Posiadasz 1700h na serwerze ProjectRPG czy uważasz, że ten czas był dobrze zagospodarowany?
 P: Uważam, że ten czas był zagospodarowany całkiem dobrze. Na początku, gdy zacząłem tu grę, powiedziałem mojemu koledze: 'Tutaj 0 odwalania, dostajemy się do frakcji i na Supporta'. Jak widać, moje zdanie spełniłem. Udało mi się dostać do frakcji, byłem również supporterem, pomagałem w prowadzeniu jednej z topowych organizacji, jak na tamte czasy, a także zawitałem w biznesie. W zasadzie wszystko, co dało się osiągnąć, osiągnąłem. Z biegiem czasu uważam, że nie powinienem przeznaczać tyle czasu na odwalanie. Mimo że kar trochę otrzymałem, i prawdopodobnie nie zmieni się to. Myślę, że gdyby nie one, osiągnąłbym tu jeszcze więcej. Również przez tyle godzin poznałem naprawdę dużo fajnych ludzi, z niektórymi mam nawet lepszy kontakt nie tylko w grze. Naprawdę nie żałuję tylu spędzonych tutaj godzin.

N: Na serwer dołączyłeś 2020-11-15, czyli jesteś prawie od początku, co nowego chciałbyś zobaczyć na serwerze?
 P: Powrót @Pawex26 na Supportera. To byłoby coś, na co ludzkość czeka. A tak całkowicie poważnie, nie mam w sumie jednej głównej rzeczy, którą bym chciał zobaczyć, więc powiem jedynie, że ciekawą nową pracę, która odbije kuriera.

N: Skąd wziął się pomysł na nick?
 P: Nie trudno się domyślić, Pawex wzięło się od mojego imienia Paweł, natomiast liczby 26 wzięły się od mojego numeru z dziennika. Ponieważ, gdy zakładałem ten nick kilka dobrych lat temu na pewnym serwerze, nick Pawex był już zajęty.

N: Następnym pytanie, które chciałbym zadać to w jakich frakcjach/biznesach byłeś?
 P: Na początku zawitałem do frakcji SARA, później zostałem dodany do biznesu Project News na rangę technika przez mojego dobrego kolegę, a kiedyś lidera biznesu @gereq. A całkiem niedawno byłem w Posorants Group.

N: Na jakiej pracy dorywczej spędziłeś najwięcej czasu?
 P: Zdecydowanie był to kurier, lecz kiedyś spędzałem sporo czasu na kutrach, w zasadzie zarobiłem na moje pierwsze ciekawe auto (Sultan 2036).

QK3caZZ.gif

N: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia czy też cele, które chciałbyś zrealizować?
 P: Mimo że wszystkie akcje z bilbordami itp., są raczej pod 'beczkę', to i tak napiszę, że jeśli byłoby możliwe, to powrót na Supporta. Chociaż bardziej czuję się już jak serwerowy dziadek, który powoli powinien sobie odchodzić.

N: Zbliżamy się do końca wywiadu. Bardzo dziękuje Ci za przeprowadzony wywiad, uważam, że jesteś dość ciekawą osobowością na serwerze. A ostatnim pytaniem będzie to czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
 P: Jeśli miałbym wymieniać każdego po kolei, to chyba zajęłoby to za dużo czasu. Więc po prostu pozdrawiam wszystkie osoby, z którymi gram, z którymi mam jakiś kontakt, ale również pozdrawiam tych, którzy mnie nie lubią, bo dzięki wam czasami mam dobrą śmiechawkę.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat gracza @Pawex26 . Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

OQXQjWK.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.