Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem slever

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

XlQnXTI.gifmSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Junior Journalist @NEONEK z Redakcji Project News. Dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z graczem @slever, myślę, że Wam się spodoba więc bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

N: @NEONEK | s: @slever

N: Witam z tej strony @NEONEK z Redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad. Czy mógłbyś się pokrótce przedstawić naszym czytelnikom?
s: Witam, oczywiście nie ma sprawy, więc mam na imię Szymon, mam 20 lat oraz pełnię funkcję Supportera na serwerze ProjectRPG.

N: Jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer ProjectRPG. Jak wyglądały twoje początki?
s: Na platformę trafiłem przez namowę znajomych około 8 lat temu, wtedy zacząłem swoją przygodę z MTA, która trwa aż do dzisiaj.

3BOnSTl.gif

N: Z tego, co wiem, jesteś członkiem administracji, a dokładnie obejmujesz stanowisko Supportera, możesz nam zdradzić, od jak dawna posiadasz rangę i jakie masz zadania na tej randze?
s: Stanowisko Supportera obejmuję od Września tego roku. Moim głównym zadaniem na tej randze jest niesienie pomoc graczom w potrzebie.

N: Rozumiem. Jeśli pamiętasz to, jaka była twoja reakcja, gdy zobaczyłeś, że zostałeś wybrany do pełnienia służby w gronie administracji?
s: Byłem w totalnym szoku, dosłownie poleciała mi łezka szczęścia, gdyż kompletnie się nie spodziewałem, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

N: Następnym pytanie, które chciałbym zadać to w jakich frakcjach/biznesach byłeś?
s: W maju dołączyłem do frakcji SARA, gdzie byłem do 4 października, wtedy odszedłem na stopniu Młodszy Inspektor. Powodem odejścia była chęć sprawdzenia się w roli funkcjonariusza w SAPD, gdyż od dłuższego czasu czułem potrzebę pójścia w tamtą stronę, tak też się stało, gdyż parę dni później dołączyłem do frakcji SAPD, gdzie jestem aż do dzisiaj. Mimo że frakcję SARA wspominam bardzo pozytywnie, to jednak we frakcji SAPD o wiele bardziej się odnajduje. Korzystając z okazji, chciałbym pozdrowić @CzajKA, ponieważ bardzo miło się z nim współpracowało.

KTKmWSZ.gif

N: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
s: Około 7 lat temu czułem chęć zmiany swojego nicku i poprosiłem koleżankę, żeby mi wymyśliła jakiś nick i była to propozycja, która bardzo mi się spodobała.

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek?
s: Posiadam na obecną chwilę ponad 1500 godzin na serwerze, a swój majątek oceniam na około 5 milionów.

N: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia, które chciałbyś spełnić?
s: Chciałbym w przyszłości objąć stanowisko Administratora na serwerze, lecz do tego jeszcze długa i ciężka droga.

N: Na sam koniec owego wywiadu, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
s: Chciałbym pozdrowić całą frakcję SAPD i SARA oraz członków organizacji Elite Unity, której jestem założycielem.

N: Dziękuje Ci bardzo za czas poświęcony dla wywiadu. Pozdrawiam serdecznie, do widzenia!
s: Również dziękuje, Dowiedzenia!

XGwBbve.png

Szybkie strzały

N: Benzyna czy Diesel?
s: Benzyna.

N: Konsola czy Komputer?
s: Komputer.

N: V-max czy drift?
s: V-max.

N: Kawa czy Kakao?
s: Kakao.

N: Psy czy Koty?
s: Koty.

N: Wanna czy Prysznic?
s: Prysznic.

N: Zima czy Lato?
s: Lato.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat gracza @slever. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

OQXQjWK.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.