Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Pluuum.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

cWn16Cn.gif

mSu4qkK.png

Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vndz Redakcji Project News, przychodzę do Was z materiałem, jakim jest wywiad z graczem @pluuum. Zapraszam do przeczytania.

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | P: @pluuum

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: Hej @Vajtekk.vnd. Jasne bardzo chętnie udzielę Ci wywiadu.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
P: Jestem miłym chłopakiem, który w tym roku piszę maturkę, a w międzyczasie jeździ na Szkolenia Wojskowe do WOT-u, a na co dzień chodzę do technikum Gastronomicznego.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
P: Na ProjectRPG trafiłem po rocznej przerwie od MTA. Wróciły mi wspomnienia do tej gry, a z racji, iż posiadam bana na serwerze, na którym grałem wcześniej, zacząłem swoją rozgrywkę tutaj.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
P: Na samym początku biegałem na magazynie z paczkami, nabijając reputację.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie dopiero 214 godzin. Jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
P: Był to super spędzony czas, którego nie żałuje i oczywiście gramy dalej nie ma, że boli.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
P: Mój majątek szacuje na około +/- 260k i mnóstwo wspomnień, których nie żałuje.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
P: Moim celem głównym na chwilę obecna jest zdobycie trzech fortun w innym wariancie.

V: Z tego co widzę nie jesteś jeszcze członkiem żadnej frakcji. Chciałbyś dołączyć do jakiejś? Może byłeś kiedyś w jakiejś?
P: Były plany dołączenia do SAPD, ale niestety karty nie były po mojej stronie.

MrfGFEo.gif

V: Myślałeś kiedyś nad dołączeniem do jakiegoś biznesu? Byłeś kiedyś w jakimś?
P: Miałem plan dołączenia kiedyś właśnie do Redakcji Project News i tam spróbowania swoich sił.

V:  Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
P: Na chwilę obecną nie zauważyłem żadnych rzeczy, które można by dodać, usunąć lub zmienić na serwerze.

V: Dodatkowo zauważyłem, że specjalizujesz się w robieniu zdjęć na zamówienia od graczy. Opowiesz coś więcej o tym?
P: Zacznijmy od tego, że uwielbiam fotografię samochodową. Z racji, że nigdy mi sięnie chciało i nie było mnie stać na jakiś lepszy aparat w realnym życiu, uznałem, że zrobię coś takiego w MTA. W ten sposób jakoś od początku czerwca 2022 roku stworzyłem serwer na Discordzie, na którym gracze mogą wysłać swój ticket z prośbą o wykonanie takiej sesji zdjęciowej.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
P: To jest dosyć śmieszna historia, w znanej sieci sklepów na pułkach stał sok właśnie marki Pluum, a ja uznałem, że dodam sobie jedną literkę na środku i tak właśnie powstał mój nick.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
P: Hmm, jak każdy gracz odpalam różne gry, w które gram ze znajomymi, bądź po prostu wychodzę pobiegać lub spędzić jakoś czas odrywając się od monitora.

V: Uprawiasz jakiś sport?
P: Jedyne co w moim życiu ze sportu to pójście do kuchni po obiad, a tak serio to wiadomo, hobbistycznie pogram w piłkę nożną, bądź siatkówkę, zależy, w co chcemy grać w danym dniu.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
P: Hmm to dosyć ciekawe pytanie, bo tak naprawdę to oglądam filmy raz na miesiąc bądź nawet dłużej. Może czytelnicy mają jakiś fajny serial do polecenia?

V: Grasz w inne gry poza MTA?
P: Gry poza MTA, no to gram w Farminga, Fivem'a czasami Minecraft, a i życie realne to najczęściej.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
P: Nie mam ulubionego gatunku muzyki, słucham dosłownie wszystkiego po trochu.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
P: Głównym życiowym marzeniem jest chyba jak dla większości to zdrowie, założenie super rodzinki i posadzenie drzewa.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
P: Kurczę powiem Ci, że nie myślałem nad tym jakoś, ale jak miałbym tak na szybko powiedzieć to BMW M5 CS.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
P: „Wyjdziesz za mnie?”

XtfXSvz.gif

V: Na co wydałbyś milion złotych?
P: Milion ma się raz, więc pewnie bym zainwestował te pieniądze.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
P: Powiedzmy, że jak miałbym prywatną wyspę z dostępem do prądu, Internetu i stałego wyżywienia to bym nie pogardził tam pomieszkać.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
P: Znam takiego jednego Pana o nicku @KropsoN, pozdrawiam go serdecznie z tego miejsca. 

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
P: Nie wychodź z magazynu i noś paczki do końca.

V: Widziałem, że modelujesz różne obiekty w edytorze map, mógłbyś coś więcej o tym powiedzieć?
P: Swoją przygodę z mapingiem zacząłem jakiś rok temu, pomyślałem wraz z @GhostTownPL czemu by nie zacząć ponownie modelowania w edytorze map. I obaj coś staramy się stworzyć i mamy nadzieję, że ktoś doceni naszą pracę i wrzuci naszą mapę na serwer.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
P: No to z tego miejsca chciałbym pozdrowić cały Kanał Poczekalnia, kto ma wiedzieć, ten wie, całą organizację 777, jak i wszystkich moich „klientów” z MTA Photography. Dziękuje również tobie @Vajtekk.vnd za super wywiad. Czekam na kolejne.

XGwBbve.png

Dziękuje za pozdrowienia! Jeśli wywiad Wam się spodobał, możecie zostawić reakcje i komentarz. Pisał dla Was Junior Reporter @Vajtekk.vnd, zobaczymy się już...jutro?

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

uQ6XdQE.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.