Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger*

Dron

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dron

Nick oskarżonego: WhiteTiger*

Powód skargi: bardzo długi czas rozpatrzenia apelacji 

Data zdarzenia 25.11.2023

Opis sytuacji: Witam, może i ta skargę pisze błędnie, ale nigdzie nie mogę znaleźć jaki jest czas na sprawdzenie apelacji gdy *sprawa jest konsultowana* Nie obwiniam tu nikogo ani nie chce się upominać na siłę, tym bardziej działając na swoją szkoda. Ale z mojej osoby wydaje mi się że moja apelacja została zapomniana, ostatni wpis był 25 listopada, od tamtej pory nic, cisza.

Chciałbym po prostu żeby coś ruszyło, tak naprawdę codziennie wchodzę na forum i sprawdzam czy coś pojawiło się nowego. 

A moja sprawa została po prostu zapomniana.

Za wszelkie działania bardzo dziękuję. 

Pozdrawiam Dron

2 godziny temu, Dron napisał:

Ale z mojej osoby wydaje mi się że moja apelacja została zapomniana, ostatni wpis był 25 listopada, od tamtej pory nic, cisza.

Hej, nie jest zapomniana nie masz się czym martwić, dziś poruszyłem ten temat, aby przyśpieszyć Twoją apelację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.