Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na D4rkNight

FemboyEnjoyer

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Testoviron
Nick oskarżonego:  D4rkNight
Powód skargi: rozbicie wypożyczonego auta bez zapłacenia za szkody 
Data zdarzenia: 9.01.2024 godz 14 
Dowody: https://imgur.com/a/0vGNcXl
Opis sytuacji:Dzień dobry, dałem graczowi D4rkNight kluczki do bulleta id:32576 w środę, gdy dziś weszłem na serwer kolega z org @Mr.Sausage poinformował mnie o tym że mój bullet leży rozwalony na bramce organizacji a ostatnim kierowcą był D4rkNight, a gracz po napisaniu do niego na pm o zwrot kosztów olewa mnie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 1420210101_Zrzutekranu(1773).thumb.png.80a7b68ef6c03c3e895b562765f0a64b.png

To tak na samym początku chciałbym przypomnieć ze nie pamiętam kiedy  mi dal klucze tak szczerze kiedys mi dawal ale to tylko na chwile poczym zabral je  po drugie to kolega nie umie napisac grzecznie ladnie cacy zebym przelal tyle i tyle wyslal ssy tylko pisze agersywnie odrazu....

wystarczylo dac ssy i grzecznie napisac nie sapac sie bo to tak nie wypada troche kultury i bym bez problemu przelal kase ale z racji ze tak napisales brzydko postanowilem ignorowac cie i poczekac wlasnie na takowa skarge kase przeleje prosze o wyslanie dowodow ile poniosla cie naprawa zaplace skarge uwazam za zamknieta dzieki MILEGO

7 godzin temu, D4rkNight napisał:

wystarczylo dac ssy i grzecznie napisac nie sapac sie bo to tak nie wypada troche kultury i bym bez problemu przelal kase ale z racji ze tak napisales brzydko postanowilem ignorowac cie i poczekac wlasnie na takowa skarge kase przeleje prosze o wyslanie dowodow ile poniosla cie naprawa zaplace skarge uwazam za zamknieta dzieki MILEGO

Jak ci wysłałem link na imgura to nie chciałeś wejść w link

@D4rkNight - Do uregulowania masz 625$. Otrzymujesz 24h na przelanie w/w kwoty na konto gracza @FemboyEnjoyer. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 51434.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.