Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

usuniete ecu

Dziq

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam problem poniewaz mialem sytlacje jechalem moim samochodem 13 stycznia z zzamontowanym ecu v4 1000pkt i mialem v max 281 kmh dzien pozniej jak chcialem pokazac koledze jak jedzie moj samochod (Club) to nie moglem sie rozpedzic jechalem z 260 i konczyla sie trasa gdy napisalem reporta i administrator do mnie sie tepnal pojechalismy do takiego warsztatu obok salonhu i powiedzial mi ze nie mam ecu i powiedzial ze to moze byc spowodowane reset serwera chyba juz nie pamietam dokladnie nie znalazlem takiego problemu nwm jaki wzor musi byc ale prosze o pomoc bo stracilem 34k a to jest duzo pieniedzy i troche czasu trzeba poswiecic na gre zeby tyle zarobic. (przepraszam za ortografie)

2 godziny temu, pieseltofi napisał:

no niewiem czy naprawione jedzie tyle samo a jak bys chcial indor to mam screena na ktorym jechalem 281 kmh tylko inny kolor samochodu ale masz rejstracje z id wiec moge pokazac bo teraz jechal 260 i koniec trasy nwm wolny jest a z ecu byl szybszy

Sprawdź na diagnostyce czy masz tuning. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.