Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - knapix

McMati

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Leszek*nt
Nick pracownika: @knapix
Powód:
Miły i życzliwy pracownik
Dowody: https://imgur.com/a/7OuFzWC
Opis sytuacji:
Podróżując taksówką do BM, zauważyłem, że kierowca, pan knapix, był niezwykle miły. Gdy wsiadłem, pan knapix uśmiechnął się serdecznie i zapytał, czy mam jakieś preferencje co do radia. Zamiast losowo wybierać stację, pan knapix zaczął ze mną rozmawiać przez VC na temat moich preferencji muzycznych. Po chwili znalazł stację grającą moje ulubione przeboje - disco polo. Ucieszyłem się miłą konwersacją i dobrą muzyką podczas krótkiej podróży. Polecam pracownika na przyszłość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.