Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Deputy Hospital Manager Szender.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

Ve6lAnH.gif

mSu4qkK.png

Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vndz Redakcji Project News, przychodzę do Was z materiałem, jakim jest wywiad z Deputy Hospital Manager @Szender. Zapraszam do przeczytania.

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | S: @Szender

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Hej, z tej strony Deputy Hospital Manager @Szender. Z chęcią udzielę Ci wywiadu!

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
S: Jestem Patryk, mam 25 lat. Mieszkam w małej miejscowości w województwie mazowieckim. Z wykształcenia jestem technikiem ekonomistą, choć nie pracuję w swoim zawodzie. Na co dzień pracuję w firmie transportowej jako pracownik zdalny. Odkąd tylko pamiętam, interesuję się szeroko pojętą motoryzacją, a także fotografią.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
S: Zarejestrowałem się na serwerze, jak tylko dowiedziałem się o tym, że już wystartował. Udało mi się uzyskać UID 3502 i potem na długi czas zapomniałem o nim.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
S: Na początku byłem totalnym „cejotem". Niedługo po rozpoczęciu rozgrywki udało mi się dołączyć do organizacji, której niestety nazwy już nie pamiętam. Pozwoliło mi to na nauczenie się serwera w dużym stopniu. Dodatkowo gracz @Bartaz, który był wtedy ze mną, namówił mnie wtedy na napisanie podania do frakcji SAMD.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 2200 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny?
S: Raczej wszystkie te godziny wspominam dobrze. Wiadomo, nie zawsze jest kolorowo i często dopadają człowieka chwile niechęci, zwłaszcza gdy grasz w jedną grę od ponad 10 lat jak ja, ale mimo wszystko cieszę się, że zacząłem tu grać i osiągnąłem, to co osiągnąłem.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
S: Mój aktualny majątek to Perennial 1069 id, Manana DTM PFT, Infernus NSX FT, Glendale Duchomobil, DeLuxo pft 6 na serwerze, bobcat oraz camper (te 2 ostatnie są na sprzedaż). Ciężko mi wycenić mój
majątek. Licząc wszystko, co mam w autach i gotówce myślę, że będzie ok. 5-6 milionów. Jak na tyle godzin myślę, że jest to mizerny majątek.

IZXG8Qy.gif

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
S: Moim aktualnym celem na serwerze jest zdobycie NRG-500 FT, a także DeLuxo. Jeżeli mówimy o celach frakcyjnych, to wiadomo jak każdy, kto jest w zarządzie, może kiedyś uda objąć się stanowisko Hospital Manager, ale wszystko z czasem.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Jesteś na przedostatniej randze we frakcji SAMD, kiedy dołączyłeś do frakcji? Jak wyglądała Twoja droga od akademii po zarząd? Czym się zajmujesz we frakcji? Czym ogólnie cała frakcja się zajmuje? Opowiedz, proszę.
S: Tak jak mówiłem wcześniej, do SAMD dołączyłem dzięki namowom gracza @Bartaz. Wcześniej grając na różnych projektach, zawsze byłem we frakcji SAPD, obejmowałem tam stanowisko lidera więc styczność z SAMD była dla mnie nowością. Na początku nie bardzo odnajdowałem się w tej frakcji, ledwo zdałem egzamin. Bardzo długo wykonywałem samą normę i nie rozmawiałem z ludźmi. Gdy miałem więcej czasu i chęci zacząłem więcej rozmawiać z ludźmi szczególnie z Junior Hospital Manager - @VasteK. To dzięki niemu dostałem się do Zarządu. Wiadomo, zacząłem się bardziej starać niż wcześniej, starałem się wykonywać więcej rzeczy, ale w dużej mierze to jego zasługa, że to akurat ja zostałem wybrany. Co do moich obowiązków tak naprawdę zajmuję się praktycznie wszystkim. Jeśli tylko ktoś ma problem, to przychodzi zawsze do mnie. Ponadto staram się być aktywny na każdej akademii, aby ją prowadzić wraz ze szkoleniowcami. Ponadto zajmuję się takimi standardowymi rzeczami jak wypisanie norm, premii, zapowiedzi eventów itd... Jeżeli chodzi o to, czym zajmuje się cała frakcja, to wykonujemy szeroko pojęte RP medyczne na akcjach Role Play organizowanych przez graczy, a także biznes Posorants Group. Ponadto zajmujemy się zabezpieczeniem medycznym wszelkich eventów od zlotów na G1 po Blood Fight czy Racing Club.

V: Myślałeś kiedyś nad dołączeniem do jakiegoś biznesu? A może byłeś kiedyś w którymś z nich?
S: Byłem kiedyś w ProjectFM. Była to dla mnie fajna przygoda, ale zrezygnowałem z niej jeszcze w akademii. Musiałem odbyć egzamin poprawkowy, na który nie zjawił się mój egzaminator (pozdro @Grzyb. ) i stwierdziłem, że nie chce mi się. Na razie nie myślę o dołączeniu do nowego biznesu. Mam zbyt mało czasu przez życie realne + SAMD, aby działać jeszcze w biznesie.

V: Chciałbyś dołączyć w szeregi administracji serwera? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
S: Chciałbym dołączyć do Administracji Serwera i pisałem podanie niejednokrotnie niestety z marnym skutkiem. Mimo to nie poddaje się i próbuję dalej, może kiedyś się uda.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
S: Ciężko powiedzieć co dodałbym bądź zmienił, bo nie mam na to żadnego wpływu. Moim zdaniem serwer jest dopracowany. Jedyne co chciałbym, aby było zmienione to częstotliwość wprowadzania mniejszych aktualizacji serwerowych.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
S: Mój nick wziął się od nazwiska.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
S: Poza MTA tak jak mówiłem wcześniej, pracuję na dwie zmiany 21:00 - 2:00 oraz 2:00 - 7:00. Gdy nie pracuję i nie gram, najczęściej słucham muzyki bądź oglądam jakiś film czy serial.

V: Uprawiasz jakiś sport?
S: Nie uprawiam żadnego sportu głównie ze względu na stan zdrowia i ilość operacji, jakie w życiu przeszedłem. Drugim powodem jest to, że jestem strasznym leniuchem i nie mam zwyczajnie motywacji.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
S: Ciężko stwierdzić co jest moim ulubionym filmem lub serialem. Nie ograniczam się w tym obszarze. Mogę obejrzeć wszystko, począwszy od Szybcy i Wściekli po Sagę Zmierzch. Największym fanatykiem jestem jednak filmów i seriali Marvel'a oraz DC. Każdy film czy serial ma swoje plusy i minusy, więc takiego jednego idealnego nie znajdzie nikt.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
S: Poza MTA głównie gram w Fortnite, Counter Strike 2 oraz GTA V. Sporadycznie zdarzy się jakiś Among US czy business tour.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
S: W muzyce również nie mam ulubionego gatunku. Najczęściej słucham rapu bądź kontrowersyjnego gatunku muzycznego, jakim jest VIXA, ale w przeszłości miałem epizod, gdzie słuchałem rocka, a nawet metalu. Nawet teraz czasami zdarza mi się tego słuchać. Nie ograniczam się tak samo, jak z filmami czy serialami.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
S: Moim życiowym marzeniem jest znaleźć taką pracę i dojść do takiego momentu w życiu, że będę w stanie mieć własny dom i zapewnić życie swojej rodzinie na bardzo wysokim poziomie.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
S: Nie mam wygórowanych marzeń. Opel Vectra C 2.8 Turbo z automatyczną skrzynią biegów, abym mógł dostosować ją pod siebie i będę bardzo zadowolony.

sN08wed.gif

V: Na co wydałbyś milion złotych?
S: Tak jak wspomniałem wyżej, to na wybudowanie domu i kupno Opla Vectry.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
S: Najbardziej chciałbym zamieszkać w Szwajcarii. Podoba mi się bardzo tamtejszy krajobraz i działanie pod każdym względem.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
S: W życiu realnym znam gracza @Jaguarion. Jest to mój przyjaciel od wielu, wielu lat. Niedługo mam w planach poznać również gracza @AroN., ponieważ mieszka 20 km ode mnie.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś rozgrywkę na serwerze?
S: Chciałbym mieć taką wiedzę na temat tego, jak funkcjonują wszystkie systemy. Bardzo ułatwiłoby mi to rozgrywkę na samym początku i nie popełniłbym wielu błędów.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
S: Chciałbym pozdrowić całą frakcję SAMD, administrację, Ciebie Panie Redaktorze i każdego, kto czyta ten wywiad. Mam nadzieję, że się podobało!
XGwBbve.png

Dziękuje za pozdrowienia, tak jak wspominałem, to już koniec dzisiejszego artykułu. Tak jak zawsze, zobaczymy się już wkrótce!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
uQ6XdQE.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.