Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kubacki_PL oskarżony przez Szym9n4k

Szym9n4k

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:Kubacki_PL
Data zdarzenia: 06.01.2024
Opis zdarzenia: 

1. Jak codziennie poszedłem na kuriera zostawiłem samochód na parkingu, po tym poszedłem sprawdzić topke oraz level na kurierze. Po sprawdzeniu wszystkiego poszedłem opłacić pojazd Admiral na godzinę. Później zobaczyłem jak podjeżdża do niego laweta, po zobaczeniu jak zabiera go laweta nie mogłem nic zrobić bo byłem wozem kurierskim. Ta osoba sprawdzała taryfikator przed opłaceniem pojazdu i zabrała go jak był już opłacony. Mam nadzieje że zostanie to wzięte pod uwage ponieważ straciłem 500$ - pp 40$-parking.

Dowody: MTA__San_Andreas_06.01.2024_21_26_02.pngMTA__San_Andreas_06.01.2024_21_26_28.pngZrzut_ekranu_547.png?ex=65ac328e&is=6599

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.