Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na < Dotykproboszczaa>

KrulGieldyWrucil

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3917
Login: KoziolekMatolek
Nick oskarżonego: Dotykproboszczaa
Powód skargi: Taran
Data zdarzenia: 5 Stycznia 2024,
Dowody: Mam filmik moge podeslac
Opis sytuacji: Gracz dotykproboszczaa jezdzil po sf i taranowal mnie non stop i jak go ztaranowalem i rozjechalem to sobie nagral to XD ale luzno mam filmik jak wjezdza we mnie od poczatku ten gracz prowokowal..
A wiec dla mnie taran 4dni XDD A wiec prosze zeby ten gracz zostal tak samo ukarany.. Pozdrawiam

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wiadomosc forum

Witam chcesz to dam ci 200 PLN i tyle ale powiem i tak przecież to widać na nagraniu że jeździsz za mną i nie dajesz mi spokoju i co pisałem mi na chacie jakie rzeczy to nie pokażesz tego jesli możecie to poproszę o sprawdzenie logów to sie administracja dowie wszystkiego sam na siebie skargę napisać to trza już być jakimś innym, dziękuję i pozdrawiam serdecznie administrację 

Widze, ze gracz @DotykProboszczaa chce sie dogadać, zatem uważam, iż pokrycie kosztów naprawy powinno tutaj wystarczyć.

@DotykProboszczaa otrzymujesz 24h na uregulowanie 200$ na konto gracza @KoziolekMatolek. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 3917. 

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym tutaj.

Odsylam kase jak tylko wejde na serwer nie chce twoich 300 biednych dolarow chce zebys poniosl kare na jaka zaslugujesz 4dni prawko tak jak ja Prosze administracje o ukaranie go tak samo jak mnie przedstawilem dowody czekam na zdjecie prawka dla gracza DotykProboszcza Kase odsylam na konto gracza.. Jesli gracz nie zostanie ukarany bede pisal skargi non stop az zostanie tak samo ukarany jak ja 4dni prawko! Pozdrawiam ❤️ A wiec albo zdejmujecie mi zakaz prowadzenia pojazdow albo dajecie mu tak samo na 4dni Zadnej kasy nie chce odeslalem na konto gracza 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.