Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na wminzok oskarżony przez >Bl4dyY

MajaSobieraj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie, zaczynając moją wypowiedź to nie skomentuję twojego kłamania, że twój pojazd stał na twoim podwórku, gdyż tak nie było, co będzie udowodnione na screenshotach pod moją wypowiedzią, a i nie wiem, jakie mają być wyciągnięte konsekwencje w moją stronę jak nawet nie pamiętasz sam, gdzie pozostawiłeś swój pojazd. 

Spoiler

mta-screen_2024-01-04_18-17-44.thumb.png.62827776bfbf7549002fd78118dda6f3.pngmta-screen_2024-01-04_18-17-50.thumb.png.562d2f9446b978545b70f27490647e24.png

Pozdrawiam
Młodszy Inspektor wminzok

Kolego ja mam pytanie do ciebie takie, gdzie sie pokazuje godzina aktualna, podpowiem że w prawym dolnym rogu a godzina z suszarki jest to godzina o której ostatni raz używałeś pojazdu, nie wiem jakbym mial to zrobić że raz brałem stać i raz z innego miejsca skoro motor był na pp, radzę popatrzeć uważnie na godzine podaną przez ciebie w dowodzie skargi oraz godzinę jaka jest podana na moich dwóch dowodach. Żegnam jest to moja ostatnia wypowiedź na temat tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.