Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na newholand

Veon

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4945
Login: V3non
Nick oskarżonego: @newholand
Powód skargi: Brak zaplaty za zniszczone auto organizacyjne
Data zdarzenia: 28.12.2023
Dowody: https://imgur.com/a/ASSWw2F
Opis sytuacji: Gracz byl przez chwile w organizacji The Always, gdy pewnego dnia porzucil pojazd ktory potem trafil na parking policyjny, ja widzac ze takowy pojazd sie znajduje na parkingu poszedlem go wyciagnac zrobilem wszystkie potrzebne screeny do tego zeby rządać zwrotu kosztow, wyslalem to na odpowiedni kanal na discordzie organizacyjnym gracz przez 3 dni sie nie wypowiadal na ten temat i nie pokazywal checi zwrocenia kosztow. Gracz zostal wydalony z organizacji z powodu uzyskania maksymalnej liczby minusow po tym napisalem do niego na discordzie z zapytaniem czy odda pieniedzy, gracz dalej nie wykazywal takowej checi zwrocenia pieniedzy. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.87ee6c1f18922be6fe73ebd2aff28629.png

@newholand - W związku z wyrządzeniem szkód, otrzymujesz 24h na uregulowanie 1.400$ na koncie gracza @Veon. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 4945. 

Jak to zrobisz poinformuj mnie o tym za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

16 godzin temu, Mixsu napisał:

@newholand - W związku z wyrządzeniem szkód, otrzymujesz 24h na uregulowanie 1.400$ na koncie gracza @Veon. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 4945. 

trzeba sc?

skargaoczekuje.png

Wyslane 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.