Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na NexSus

gebus

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 75584
Login: gebus
Nick oskarżonego: NexSus
Powód skargi: pisal ze odda mi 50k w ratach (napisal mi jak bedzie oddawac)pieniedzy niedostalem.
Data zdarzenia: 29.12.2023
Dowody: zdjecia (wyslalem tam tez dowod na wyslanie przez niego 10k)
Opis sytuacji: sprzedalem mu premiera za co dostalem 40k tampe (id 41710) i dal mi jeszcze w dodatku domek (ale to tak od serca xd)
noi i to nieszczesne 50k do dnia dzisiajszego czyli 03.01.2024 dostalem tylko 10k na co tez mam dowod bo go prosilem zeby przed kazda wplata wysylal potwierdzenie(zdjecia maja takie biale przerwy przez to ze w paincie je przycinalem zeby nie było widac moich innych rozmow jesli ktos z administraci bedzie chcial zobaczyc cale zdjecia moge je wyslac)

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png

dowod na wyslanie 10k.jpg

dowod nr 1.png

dowod nr2.png

dowod nr3.png

dowod nr4.png

dowod nr5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.