Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Rafaal

Alzeno

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Alzeno
Nick pracownika: Rafaal
Powód: Szybkie przyjecie zgloszenia, szybki dojazd, dobra imersja w trakcie zlecenia i dobór jak najkrótszej drogi 
Dowody: 

Spoiler

✔ Taksówkarz Rafaal zmierza w twoim kierunku!
(115) Rafaal: Witam, z tej strony Doświadczony Transporter Rafaal z San Andreas Transport Corporation!
(98) Alzeno: witam
(115) Rafaal: Dokąd ma prowadzić nasz dzisiejszy kurs?
(98) Alzeno: poprosze pod magazyn
(115) Rafaal: Podczas kursu będzie pobierana stawka za kilometr wynosząca 3.08$
(98) Alzeno: daloby rade otworzyc okno? 
(98) Alzeno: i podglosnic radio 
(115) Rafaal: Oczywiście, już otwieram. Naciska przycisk od elektrycznego uchylania okien
Rafaal przekręca pokrętło od głośności radia
(115) Rafaal: Jesteśmy na miejscu, myślę, że się spisałem, życzę miłego dnia i polecam się na przyszłość.
(98) Alzeno: dziekuje slicznie
Alzeno wrecza pieniadze kierowcy 
✔ Kurs dobiegł końca. Zapłacono 32.06$ za przebyty dystans 10.41km.
Rafaal odbiera banknoty od pasażera

image.png

Opis sytuacji: W momencie w ktorym nie posiadałem pojazdu, a potrzebowałem szybkiej podwózki na magazyn by sobie dorobić wysłałem zgłoszenie bo mam do zapłacenia alimenty na ten miesiąc. Na szczęście Doświadczony Transporter Rafaal niesamowicie szybko przyjął moje zlecienie oraz w mgnieniu oka niczym flesh pojawił się przed moją postacią i się przywitał otwierając mi przy tym swoje drzwi do pojazdu z waszej niesamowitej, eksluzywnej  oraz szybkiej floty samochodow.  Fotele były wygodne a Doświadczony Transporter mega miły oraz przyjemny. Samą jazde oceniam za szybką, bezpieczną oraz bezpieczną. Polecam tego kierowce i pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.