Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z przelogowaniem konta - sprawa przeznaczona dla RCON z polecenia administratora o nicku CzouGu na platformie Discord

HpSirDrasko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otóż mam następujący problem 

Jakiś czas temu wróciłem do serwera z moimi 2 kolegami mało ważny szczegół ale dodał iż są to bracia (jeden młodszy i drugi starszy) ich nicki to k0go oraz __Nikos__ wydaje mi się iż dobrze podałem nazwy ich jeżeli nie to postaram się to poprawić ewentualnie miło by było zwrócić mi uwagę bo pamiętam że istniała możliwość pingowania nicków graczy tutaj ale mniejsza o to problem jest taki iż oboje dostali bana (obaj bracia) z winy młodego gdyż kupił pp za pieniądze tak jak mi tam opowiadał chyba było to ok100zł 
po czym wysłał je starszemu jako prezent na święta tak czy siak o banie starszego z braci dowiedzieliśmy się bardzo szybko natomiast o banie młodszego z braci dowiedzieliśmy się chyba 2 dni później nie pamiętam dokładnie gdyż na święta postanowił przyjechać do mnie jako taka niespodzianka gdyż mieszkamy od siebie pół Polski 
i gdy przyjechał do mnie chcial zalogować się z mojego laptopa na konto żeby odebrać darmową nagrodę dzienną i wtedy dowiedzieliśmy się że ma bana i tu jest sedno problemu gdyż sam bana nie mam na moim koncie czyli HpSirDrasko a w żaden sposób nie jestem w stanie się na nie zalogować gdyż cały czas mam zlockowany ekran bana z konta tego młodszego z braci prośba moja by była na to żeby przyjrzeć się tej sprawie gdyż najzwyczajniej w świecie nie jestem w stanie grać dodatkowo dodam jescze iż starszy z braci czyli k0go napisał apellacje o unbana i ją dostał przy czym młodszy o nicku __Nikos__ nie pisał jeszcze żadnej apellacji ze względu na brak czasu spowodowany wyjazdem 

Edit. Nick młodszego z braci to dokładnie __nikos__

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.