Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Kit4jec

beym

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 58797
Login: AbrahhamViolin2
Nick oskarżonego: Kit4jec @Kit4jec
Powód skargi: Działanie na szkodę organizacji
Data zdarzenia: 2023-12-30 8:31:13
Dowody: 
Opis sytuacji: 
Porzucił auto na mapie i zostało skonfiskowane do Parkingu Policyjnego i ogarnąłem i naprawilem opone bo była zepsuta  🙂
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Tak jak na ss jest image.thumb.png.2e8bc1df5ded7e6a854e175ec96d36b6.png

mta-screen_2024-01-01_23-28-53.png

mta-screen_2024-01-01_23-43-16.png

1. Według mnie takie rzeczy można ogarnać na priv, a nie wylewać skargi na forum. 
2. Jeśli macie problem że opusciłem organizacje to mozna to w prost powiedziec.
3. Chciałbym jaki kolwiek dowód, że opona była zniszczona przezemnie .
4. Jak najbardziej mogę opłacić wyciągniecie pojazdu z parkingu policyjnego, bo jak widać jestem ostatnim kierowca lecz czy kto kolwiek kontaktował się ze mna w tym temacie przed napisaniem skargi, odp. nie

15 godzin temu, Chinczykk napisał:

1. Według mnie takie rzeczy można ogarnać na priv, a nie wylewać skargi na forum. 
2. Jeśli macie problem że opusciłem organizacje to mozna to w prost powiedziec.
3. Chciałbym jaki kolwiek dowód, że opona była zniszczona przezemnie .
4. Jak najbardziej mogę opłacić wyciągniecie pojazdu z parkingu policyjnego, bo jak widać jestem ostatnim kierowca lecz czy kto kolwiek kontaktował się ze mna w tym temacie przed napisaniem skargi, odp. nie

1. Mój drogi kolego jak mam ogarnąć taką rzecz na priv skoro nie masz wlaczonych wiadomosci na priv na discord od nieznajomych to po pierwsze.

2. Nie mamy problemu ze opusciles Organizacje tylko zle sie zachowales i nie poinformowales o pojezdzie zanim opusciles discorda.

3 Masz Screena ze naprawilem za 1 k potwierdzic mogą @SebixMaKraba @StaryBasiorabo porzyczałem od nich na naprawe opony specjalnie

4 ScreenShot poinformujący jest jest on na miejscu 1 🙂 

Miłego Dnia

Pozwole sobie wtrącić siebie do wątku, ponieważ wspomniał członek organizacji oraz odpowiem na to wszystko w wątku.

@Chinczykkcoś mówisz o skargach, czemu nie zrobisz tego co ktoś o ciebie prosi, tu mogę wiele przykładów wymieniać w organizacji mogę a traktowałeś to gdzieś, nawet zacząłeś uciekać od składek...

Druga sprawa, nikt nie ma problem z odejściem z organizacji, chcemy po prostu rozwiązać sprawę w taki sposób żeby było prawidłowo z mojej i twojej strony, ponieważ mnie nie interesuje to co robicie gdy opuścicie tylko po prostu chcemy posprzątać niektóre rzeczy na temat tego co zostawiłeś. Oczywiście nie mam nic do was, to wasza decyzja o odejściu i nie mam po prostu do tego opinii (Wspomniałem nawet na własnym discordzie że w to nie ingeruje 🙂 ).

O trzeciej sprawie nie wspomnę, bo kolega @El_Drifteroprawidłowo postąpił z tym co się stało i chwała mu za to bo nie wiemy czy byś ignorował to czy nie, najlepsze rozwiązanie według mnie.

A co do czwartego to przelej na konto gracza @El_Drifterowyrządzone szkody i na tym się sprawa skończy, przecież "Czas stworzyć coś nowego" co nie? Nikt was nie trzymał tutaj na siłe, sami mogliście rozsądnie postąpić, osoby które też odeszły nie potrafiły nawet odpisać pojazdu, no może poza jedną osobą Xd.

@Mixsu chcialbym o interwencje wobec wtracania sie osob 3 do skargi 

2. panie @SebixMaKraba chcialbym ci przypomniec wycofanie skladek po tym jak wplacilem skladke nikt nie uciekal tylko sam wycofales je do konca roku

3. Prosilbym administratora rozpatrujacego o podjecie decyzji dot. skargi bo to zmierza w niepotrzebne tematy

Godzinę temu, Chinczykk napisał:

@Mixsu chcialbym o interwencje wobec wtracania sie osob 3 do skargi 

2. panie @SebixMaKraba chcialbym ci przypomniec wycofanie skladek po tym jak wplacilem skladke nikt nie uciekal tylko sam wycofales je do konca roku

3. Prosilbym administratora rozpatrujacego o podjecie decyzji dot. skargi bo to zmierza w niepotrzebne tematy

Nie ma takiej potrzeby o interwencje o wtracanie sie ponieważ sebix pomagał mi wiec też moze sie wypowiadac

Tak jak mowilem czekam na podjecie decyzji przez administratora prowadzacego cala skarge ja swoje warunki podalem regulamin mowi jasno administrator ma racje wiec jest tutaj osoba upowazniona otwierajaca skarge tak j.w ja wymienialem co moge zaoferowac jesli osoba prowadzaca rozwiazanie tej skargi uzna inaczej ja sie ku temu przychyle nie jestem osoba konfliktowa tylko nie lubie organizacji lecacych pod kase brak jakich kolwiek propozycji dolaczenia najlepszy pojazd pcj ja rozumiem nie miec aut w organizacji ale namawianie na dsc przez zalozyciela dopisz auto dopisz ze skladek cie zwolnie bylo juz meczace ja chcialem dolaczyc dla atmosfery a sebixa wypowiedz pokazala jak w latwy sposob wplatac osoby trzecie ktorw nie maja jakiego kolwiek wplywu na ta skarge bo doskonale wiemy o kim mowa panie sebix ale wracajac do tematu skargi mowisz mi ze dowod zuzytych opon czy jak ty to powiedziales zepsuta jedna opona nie wiem jak na twoim ss widac ze obie opony sa zmeczone taki pojazd niestety zakupiliscie zwalanie na kogos nie jest fajne ale jesli mixsu stwierdzi ze nalezy uiscic oplate bo mu pewnie tez sie nie chce juz czytac wojny kogutow to jak najbardziej to zrobiee tylko nie jest to mozliwe abym to ja uszkodzil opone sam jezdzac nim doslownie chwile porzucony zostal przezemnie jak najbardziej ale w stanie zdatnym do jazdy ode mnie to tyle na ten moment czekam na dalszy rozwoj tak jak mowie wystarczylo napisac na pm w grze lub na forum sprawa by sie domknela w 1/2 dni a teraz po prostu czekacie 

Przepraszam bardzo, czy byłem nachalny z tej sytuacji? Co ma to do skargi tak w ogóle? Nie chodzi o to że pompuje specjalnie otoczkę żebyś przepisał pojazd, tylko pisze to dla jaj, jestem sobą i nie bede udawał nikogo kimś kim nie jestem, prowadzę organizacje tak jak potrzeba według prawidłowosci i żeby było fajnie w pobycie waszym, zaczynacie wytykać mi kit z jakimiś rzeczami w środku organizacji, tak btw to wyciąganie jakiś rzeczy z organizacji grozi w przypadku mojej organizacji blacklistą na przyszłość ale nie bedę wklejał bo nie mam po prostu ochoty się męczyć o gre. Jak już mówiłem trzymam się tego co jest w organizacji, chociaż raz kogoś prosze o to żeby ktoś coś zrobił, jednocześnie mówiłem że im ciekawe pojazdy przyciągają nowych do organizacji, to że opuściliście już mniejsza o to, bardziej juz mówiłem o tym żebyście za przeproszeniem nie robili syfu jak co po niektórzy ostatnio (pozdrawiam osoby jak wiedzą o kogo chodzi) i w sumie tyle. Dobrze wiecie że przedstawiając mnie wam zachowuje sie tak jak powinno, traktuje kazdego z szacunkiem i czasem lubie się pobawić, żartować z niektórych rzeczy żeby trzymało atmosferę w organizacji, prosze was zrozumcie to wkońcu. Chociaż pozdrawiam i podziwiam w ogóle @MagicznaRybkaktóry miał jaja w ogóle to wspomnieć o tym że w ogóle odchodzi z wami xD (chociaz i tak wiedzialem 2 tygodnie przed tym)

Dobra bo te tematy ida za daleko to jest skarga dot. porzuconego pojazdu ilosc $ i uid gracza mam jutro ma kase w banku i koniec tematu. Na przyszlosc mam nadzieje @SebixMaKraba ze sam osobiscie sie zglosisz a nie za posrednictwem innych lub @El_Driftero nauczysz sie dogadywac poprzez chociazby forum ktore po czesci sluzy do komunikacji nie istnieje tylko dsc jak cos, jutro wrzuce ss z przeslanej gotowki i wydaje mi sie ze temat bedzie do zamkniecia..

Godzinę temu, SebixMaKraba napisał:

Przepraszam bardzo, czy byłem nachalny z tej sytuacji? Co ma to do skargi tak w ogóle? Nie chodzi o to że pompuje specjalnie otoczkę żebyś przepisał pojazd, tylko pisze to dla jaj, jestem sobą i nie bede udawał nikogo kimś kim nie jestem, prowadzę organizacje tak jak potrzeba według prawidłowosci i żeby było fajnie w pobycie waszym, zaczynacie wytykać mi kit z jakimiś rzeczami w środku organizacji, tak btw to wyciąganie jakiś rzeczy z organizacji grozi w przypadku mojej organizacji blacklistą na przyszłość ale nie bedę wklejał bo nie mam po prostu ochoty się męczyć o gre. Jak już mówiłem trzymam się tego co jest w organizacji, chociaż raz kogoś prosze o to żeby ktoś coś zrobił, jednocześnie mówiłem że im ciekawe pojazdy przyciągają nowych do organizacji, to że opuściliście już mniejsza o to, bardziej juz mówiłem o tym żebyście za przeproszeniem nie robili syfu jak co po niektórzy ostatnio (pozdrawiam osoby jak wiedzą o kogo chodzi) i w sumie tyle. Dobrze wiecie że przedstawiając mnie wam zachowuje sie tak jak powinno, traktuje kazdego z szacunkiem i czasem lubie się pobawić, żartować z niektórych rzeczy żeby trzymało atmosferę w organizacji, prosze was zrozumcie to wkońcu. Chociaż pozdrawiam i podziwiam w ogóle @MagicznaRybkaktóry miał jaja w ogóle to wspomnieć o tym że w ogóle odchodzi z wami xD (chociaz i tak wiedzialem 2 tygodnie przed tym)

Nie życzę sobie pomówień, oraz wplątywania mnie w tą sprawę. Dziękuje 

@Chinczykk do zwrotu masz 1.500$ na poczet gracza @El_Driftero. Jako, iż masz wymaganą kwotę na koncie, otrzymujesz 24h na uregulowanie kwoty na jego koncie. Przelewu możesz dokonać poprzez bank w Los Santos na UID 58797.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym tutaj, za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.