Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Leokadia

Herbata

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zdunoxsik
Nick oskarżonego: @Leokadia
Powód skargi: Niepoprawne wykonanie swojej pracy
Data zdarzenia: 10.01.2024
Dowody: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/1MCOeQe7-Fheky/d13378t8Pdef?invite=cr-MSxOWjQsMTg2MTA5MTczLA to nagranie z wypadku  [2024-01-01 20:41:13] [Output] : (205) Herbata: to  poczekaj zaraz zobaczymy jeĹ›li masz racje to zapĹ‚ace
Opis sytuacji:  A więc tak zaczynając mieliscy wypadek z graczem @WOTPOLSKA_PRO  napisałem reporta aby ktoś mi pomógł ustalić kogo była wina wypadku suproter @Leokadiato przyjął i pokazał mi kto ma pierszeństwo . Zamiast powiedzieć mi że mam zapłacić graczowi pieniądze zostałem ukarany prawem jazdy . Nie miałem żadnej kary od bardzo dawana i moim zdaniem powinienem dostać warna a nie od razu prawo jazdy . gadaliśmy z graczem o tej sytuacji ja byłem skłonny mu zapłacić jeśli to będzie moja wina nawet jest to w logach które umieszczam wyżej lecz Leokadia nie poinformowała nas kogo to była wina tylko od razu na dała karę .  W dodatku po nadaniu kary mój pojazd nawet nie został wytepany oraz Leokadia pokazała mi że to ja mam pierwszeństwo a zostałem ukarany 

Zrzut ekranu (1869).png

Zaczynając od początku, przyjęłam reporta gdy zapytałeś się kto zawinił na w.w. nagraniu. W tamtym momencie zbyt pochopnie podeszłam do sprawy i zabrałam Tobie prawo jazdy. Rozumiem, że nie było to celowe zagranie. Przepraszam za to, dopiero co uczę się tego wszystkiego. Oczekiwaliście mojego werdyktu, a ja za bardzo nie rozmyślając, nadałam Tobie karę. Podsumowując całokształt nadal wina pozostaje Herbaty, gdyż nie zachował hierarchii pierwszeństwa podczas jazdy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Czekam na werdykt administracji ponieważ suporter @Leokadiapowinna ponieść konsekwencje ponieważ popełniła kilka błędów takich jak niewytepanie pojazdu po nadanej karze . Zbyt pochopnie nadanie kary . Niewywiązanie się w pomocy z przyjętego reporta . Napisałem sam na siebie reporta aby ustalić kto był winny i kto ma komu zapłacić w zamian  zostałem ukarany prawkiem bez możliwości żadnej zapłaty  . Jest to zabawne jak można popełnić tyle błędów  . Pozdrawiam miłego dnia .

Supporterka popełniła błąd i doszło do błędu w komunikacji między supporterką, a graczami. W tej sytuacji Bullet miał pierwszeństwo zgodnie z punktem 3.9 KRD (3.9. Na skrzyżowaniach pierwszeństwo ma zawsze osoba z wyższym ograniczeniem prędkości.). Bullet miał ograniczenie prędkości do 120 km/h, oskarżający w Securicarze natomiast 80 km/h. Supporterka przyznała się do nadania kary zbyt pochopnie, zamiast wyjaśnić całą sytuację i po prostu orzec o winie. W związku na krótki staż w administracji tym razem ją ostrzegam. W związku z poniesionymi stratami przez gracza supporterka jest zobowiązana do zapłacenia zadośćuczynienia w wysokości 1000$ (Czas realizacji do 01.02.2024r), a kara zostaje unieważniona. Skargę uważam za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.