Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Darko.GG (spr 26.01)

H4rrywP0rtk4ch

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22357
Login: H4rrywP0rtk4ch
Nick oskarżonego: Darko.GG
Powód skargi: brak spłaty pożyczki
Data zdarzenia: 31.12.2023r
Dowody: >> [54] Darko.GG: Daje Ci $150.000, ty oddajesz $175.000 do 30.12.2023r. Zgadasz sie? OG > (53) Slovcki: Ruszyła rekrutacja do organizacji NoNames Wymagania: 17+ min 70h i 1k reputacji chętni / Slovcki OG > (77) bociek982: █▬█ ▐ ▀█▀ [S] Domek obok spawnu SF ID 276 offki pm █▬█ ▐ ▀█▀ << [54] Darko.GG: tak
ⓘ Użyj tej komendy jeszcze raz, aby potwierdzić przelew kwoty 150,000.00$ do gracza Darko.GG. ✔ Pomyślnie wysłano 150,000.00$ do gracza Darko.GG!
Opis sytuacji: 21.12.2023r dałem pożyczkę graczowi Darko.GG w kwocie $150.000, miał on oddać w przeciągu 9 dni (30.12.2023) $175.000. Kiedy minął już termin, napisałem do Gracza Darko to co widać na poniższym ss.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.8933fd310c7548077c5d20cfbe79af49.png

1 godzinę temu, reezen napisał:

Ile czasu potrzebujesz na dozbieranie pieniędzy?

Aktualnie, szczerze jest nowy rok. Mam w jednym dniu może wolną chwilę na serwer ( 1 godzinę ) - Jutro z 3h będę ns a potem reszte do lutego po 1. Średnio zarabiam 6k na 1h. ( Frakcja, więc dużo nie bede wyjawniał ) po 6k potrzebuje jeszcze 25 dni 

Cierpliwości, nie siedzę całymi dniami na forum. W takim razie masz czas do 26.01.2024 na spłatę 175,000$. Przelew wykonasz bezpośrednio do gracza, bądź przez bank Los Santos na UID 22357. Gdy zrobisz to szybciej, poinformuj mnie o tym tutaj w wątku, załączając potwierdzenie przelewu.

Niestety, ale nie zacząłeś. Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.