Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <Muertoss>

kapenciusz.th

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 30968
Login: kapenciuszxxxx
Nick oskarżonego: Muertoss
Powód skargi: Rozwalenie opon w pojeździe org
Data zdarzenia: 31.12.2023 godzina około 12-13 cos takiego
Dowody: 
Opis sytuacji: Wchodzę na serwer,wchodzę sobie na strefę dm jak zawsze praktycznie chciałem zobaczyć ile mam paczek w yankee odrazu zobaczyłem ze stoi w innym miejscu wszedłem do pojazdu klikając "F" po 1. Silnik był rozwalony po 2. Wszystkie opony były rozwalone chciałem to wyjaśnić i odzyskać moje $ za opony które naprawiłem za swoje,ale osoba mnie wyśmiała i napisała cytuje "Pierdoli mnie to za nic nie będę płacił" byłem otwarty na różne rozwiązania tego np.to że wezmiemy opony na pół czyli on 1k i ja 1k ale mnie zwyzywał.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.thumb.png.30291ad0f2fa401451908df8a4bac17a.png

image.png

IMG_20231231_151847.jpg

Po pierwsze  nie było żadnego zwyzywanie już sobie nie dopowiadaj , po 2 nie ja rozwaliłem bo aby wsiadłem 2 razy bo złapało twoje auto zamiast mojego bo stało obok a po 3 nawet nie spytałeś osoby która była kierowcą przedemną czy on czasem tego nie zrobił tylko odrazu pretensia do mnie 

a po 4 widać jak polubownie chciałeś to rozwiązać odrazu grożąc banem 

obraz_2023-12-31_154203193.png

Jeśli chcesz serio sie dogadać to napisz normalnie a nie z grożbami i pretensiami
Pozdrawiam

1. Pisałem ci na chat org w grze nawet na dc że chce 2k za opony a to ty powinieneś wyjść z inicjatywą żeby się dogadać nie ja po 2.w regulaminie org jest że ost.kierowca odpowiada za pojazd więc twoim zadaniem było wtedy jak nawet przypadkowo wsiadles naprawienie pojazdu oraz wyjaśnienie tego nic więcej nie mam do dodania 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.