Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na szambiarz

Alaneczek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Alaneczek
Nick oskarżonego: @szambiarz
Powód skargi: Zniszczenie + wrzucenie pojazdów do wody. Skutek, parking policyjny.
Data zdarzenia: 14.01.2021 godzina: 9:40
Dowody: https://imgur.com/a/QeEQFqm + jeżeli można sprawdzić logi, kto zaciągnął i spuścił ręczny.
Opis sytuacji: Zaczynając, wczoraj gdzieś o godzinie 00:00 dodałem gracza szambiarz do organizacji, od razu spytał się gdzie mamy organizację, więc mu odpowiedziałem. Już kiedy wróciłem na serwer o godzinie 10:30 około zobaczyłem nieciekawy widok, 2 pojazdy organizacyjne na pp z powodu wodowania o prawie tej samej godzinie. Mimo, że dowód pokazuje inaczej, że kierowcami byli właściciele pojazdów to tak nie jest, owe pojazdy nie byłe użytkowane przez właścicieli od godziny 00:00 do aktualnej 10:30. Oskarżony wykorzystał błąd gry, kiedy pojazd jest w wodzie a on sam się topi, wtedy ostatni kierowca jest nie do wychwycenia, chyba, że logi serwerowe ukażą winowajce. Mam nadzieję, że są jakieś logi które udowodnią winę owego gracza i liczę na rekompensatę oraz zapłacenie za wszystkie szkody. (około 2k) Dodam także, że po tym wybryku, gracza nie ma już w panelu organizacji (nie wyrzuciłem go, uciekł).
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/oLAt6XG

Noto sobie troche poczekamy bo RCONi nie mają pewnie czasu na takie rzeczy teraz choć nie wiem.

tutaj daje logi jak dołączyłem

[2021-01-14 00:07:58] [Output] : â“ OpuĹ›ciĹ‚eĹ› strefÄ™ DM!
[2021-01-14 00:08:03] [Output] : ✔ Pomyślnie dołączono do organizacji Twilight
[2021-01-14 00:08:04] [Output] : â“ Trwa wczytywanie panelu... 

a tutaj jak opusciłem

[2021-01-14 00:16:07] [Output] : ⓠBroń uległa uszkodzeniu. Zebrałeś 30$ ze zwłok.
[2021-01-14 00:16:18] [Output] : ⓠOpuściłeś strefę DM!
[2021-01-14 00:17:42] [Output] : âś” Opuszczono organizacjÄ™.

jak ktoś bedzie miał czas to moze sprawdzic czy te logi są prawdziwe bo godzina i data jest tutaj podana to będzie wam dużo łatwiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.