Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Robur

MugZyy

Rekomendowane odpowiedzi

Moje UID: 25638
Login: ForExX (aktualna nazwa to MugZyy)
Nick Oskarżonego: Robur
Powód skargi: Staranowanie pojazdu poprzez jazdę pod prąd, natomiast następnie ucieczka z miejsca zdarzenia i kilkukrotna odmowa zapłaty mimo długich prośb.
Dowody: Link do filmu (ponieważ film przekracza rozmiar 48.83MB):
Data Zdarzenia: 30.12.2023 około godziny 14:00
Opis Sytuacji: Jechałem sobie autem z kolegą w środku i nagle przy zakręcie gracz wjechał na nasz pas i doszło do kolizji. Pojazd na chwilę się zatrzymał ale później zaczął uciekać. Mimo kilkukrotnego pisania aby użytkownik zapłacił, zbiegły dalej jechał swoim pojazdem. Nawet trąbienie nie działało. Po czasie zatrzymał się przy mechaniku ale mimo tego po naprawieniu auta odjechał dalej.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.9734aa368f6d19b2f621ab299c13b9fc.pngimage.png.76445c96ad27aeff7626b78bc450e786.pngimage.png.83d05d08361db09553c43bc2186bd07a.png

Bardzo proszę o szybkie rozpatrzenie mojej skargi i życzę miłego dnia.

2 godziny temu, Robur napisał:

wyslij mi nagranie na pv

✔ Pomyślnie wysłano 350.00$ do gracza MugZyy! Myśle ze to wystarczy lock

Na przyszłość jeżeli taka akcja będzie miała miejsce, to zatrzymaj się i zapłać od razu graczowi za szkody. Pamiętaj również, że zapłata za szkody nie upoważnia Cię do taranowania graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.