Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Pumba777

Fusiek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 57138
Login: Fusiek
Nick oskarżonego: @Pumba777
Powód skargi: Działanie na szkode organizacji, niespłacenie długu po naprawie i tankowaniu
Data zdarzenia: 28.12.2023-29.12.2023
Dowody: https://imgur.com/a/Apce886
Opis sytuacji: gracz @Pumba777porzucil dwa samochody organizacyjne napisalem na specjalnym kanale na discordzie organizacyjnym (https://imgur.com/a/Apce886) i dostal na splacenie dlugu 24h. Po uplynieciu 24h wyszedl z organizacyjnego discorda i takze opuscil organizacje The Always. Pozniej gracz @Pumba777wypieral sie ze to nie on porzucil samochody (https://imgur.com/a/KOBL3uF)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/ACjJhgY

Wypowiedziałem się na kanale discord głosówkę  w której tłumaczę że premierem nie jeździłem tylko złapałem za klamkę, a sultan rozwalony był przez kogoś innego na autostradzie chciałem pomóc i go przestawić okazało się że silnik leży totalnie przepchałem go na bok poszedłem na event. Wyszedłem z organizacji ze względu na to że nie mogłem się nawet wypowiedzieć na temat zaistniałej sytuacji i czułem się bardzo nie swojo. Wyrażam skruchę tylko dlatego że nie zrobiłem SS aby udowodnić że to nie ja rozwaliłem itd na przyszłość to wykonam. Przepraszam oraz proszę kontakt do przelania tych 1700$ , Pozdrawiam 

#Pumba777#

mordo miales mozliwosc wypowiedzenia sie na ten temat ale tego nie zrobiles xD byl otwraty nowy watek na discordzie 

wiadomosc od zarzadu organizacji The Always: Że kto jest ostatnim kierowcą ten ponosi odpowiedzialność za te pojazdy gracz Pumba777 pomimo możliwości apelacji nadanych kar zaznaczył iż ,, Ja tych kar nie zapłacę pomimo bycia ostatnim kierowca"

Jako założyciel organizacji i jedna z głównych głów tej organizacji chciałbym się wypowiedzieć w tej sprawie. 

Po pierwsze, zgodnie z regulaminem organizacji za pojazd odpowiada ostatni kierowca.

Po drugie, było wiele podobnych sytuacji i praktycznie każda taka sytuacja kończyła się tym, że takowa osoba nie ponosiła kosztów, tylko naprawiał to np. lider z własnej kieszeni. Wystarczyło wypowiedzieć się na ten temat, a nie odchodzić z organizacji, tym bardziej, że nawet odejścia nie napisałeś, co przyczynia się automatycznie do czarnej listy w naszej organizacji. Tym samym wątpię, że z taką przeszłością jaką sobie urządziłeś będziesz od razu dodawany do każdej pierwszej lepszej organizacji.

Po trzecie, odszedłeś z organizacji po rzekomej rozmowie głosowej z... zwykłym członkiem organizacji. Zarząd nic nie wiedział o zaistniałej sytuacji. 

Tyle ode mnie, załatwcie panowie tą sprawę po męsku i do zamknięcia. Dziękuje za możliwość wypowiedzenia się. 

39 minut temu, Pumba777 napisał:

Wypowiedziałem się na kanale discord głosówkę  w której tłumaczę że premierem nie jeździłem tylko złapałem za klamkę, a sultan rozwalony był przez kogoś innego na autostradzie chciałem pomóc i go przestawić okazało się że silnik leży totalnie przepchałem go na bok poszedłem na event. Wyszedłem z organizacji ze względu na to że nie mogłem się nawet wypowiedzieć na temat zaistniałej sytuacji i czułem się bardzo nie swojo. Wyrażam skruchę tylko dlatego że nie zrobiłem SS aby udowodnić że to nie ja rozwaliłem itd na przyszłość to wykonam. Przepraszam oraz proszę kontakt do przelania tych 1700$ , Pozdrawiam 

#Pumba777#

W takim razie wykonaj w przeciągu 24h przelew bezpośrednio do gracza @Fusiek bądź przez bank w Los Santos na UID 57138. Gdy zrobisz to szybciej, poinformuj mnie o tym tutaj w wątku załączając potwierdzenie przelewu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.