Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na piti

grzybencjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: grzybencjusz
Nick oskarżonego: piti
Powód skargi: Faworyzacja graczy,znajomych
Data zdarzenia: wieczór 13.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/c2Gc6Iu (screen z sytuacji w kolejce)

https://imgur.com/a/76P3dRy (screen z prowokacji przez supporta,tekstem idź już lepiej spać)
Opis sytuacji: Na wstępie odniosę się do tego,iż nie jest to skarga za nadaną karę,lecz za faworyzację innych graczy. Sytuacja wyglądała tak,że stojąc w kolejce do mechanika na easter basin około 5 minut,ustąpiłem pierwszeństwa jednej z osób do mechanika. Nagle pojawił się gracz w sandkingu,który zaczął taranować także innych nie tylko mnie oraz wepchnął się do mechanika. Supporter o nicku piti zabrał mi prawo jazdy za wpychanie i wymuszanie pierwszeństwa się do mechanika. W podanych dowodach umieszczam screeny gdy stałem spokojnie w kolejce. Na zdjęciu widać jak gość wpycha się do kolejki i to mi zabrano prawo jazdy! Jest to ewidentnie faworyzowanie swoich kolegów.Po zabraniu prawa jazdy przez oskarżonego jego przyjaciele cisnęli sobie bekę. Mam nadzięję,że zostanie on odpowiednio ukarany,ponieważ nie jest to miła sytuacja gdy stoję spokojnie w kolejce,a przychodzi administrator i wmawia mi,że to ja wymuszam pierwszeństwo do naprawy. Pozdrawiam

Polecam umieszczać zdjęcia w kolejności chronologicznej. Jeżeli stałeś swoim boxvillem na chodniku przez x czasu, to nie miej pretensji, że ktoś ustawił się w kolejkę zamiast Ciebie. Robiąc takie zdjęcie https://imgur.com/ABWpk3P sam kopiesz pod sobą dołek, bo widoczne jest, że omijasz kolejkę do mechanika i wpychasz się graczom Plackoo oraz xFunny, którzy poprawnie stoją w kolejce po prawej stronie. 

Poza tym, na pierwszym zdjęciu, na którym akcja chronologicznie działa się na końcu całej tej sytuacji widać jak xFunny zapewne zażenowany sytuacją wjeżdża do mechanika i pisze po raz drugi "co ty robisz", co świadczy o tym że nie pcha się on do mechanika jako pierwszy, a prowokantem byłeś Ty. 

Nie życzę sobie tekstów w stylu "załóż sobie lepiej okulary" kiedy jestem grzeczny w stosunku co do Ciebie, więc poradziłem Ci zamiast tego iść już po prostu spać. Nie zamierzam dalej się wypowiadać i czekam na ARCON.

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Po pierwsze,tak jak byś nie zauważył w pierwszym zdaniu napisałem,że nie jest to skarga za nadaną karę,lecz na to jakim jesteś fałszywym supportem. 

Po drugie,tak stałem na chodniku,ponieważ nie chciałem WIELKIM BOXEM torować drogi stojąc wzdłuż kolejki. Stanąłem za innymi graczami tak jak byli ustawieni. To nie ja wyznaczałem kolejkę. Zresztą jest kilka wjazdów.Czy na podanym przeze mnie screenie gdy stoję na chodniku widać SANDKINGA?? Przyjechał on potem i to on zaczął taranować innych graczy. Skoro byłeś tam od samego początku to czemu nie dałeś także jemu kary??? Czyżby jakieś znajomości grały tutaj rolę? Zresztą gracz Plackoo już wyjeżdzał z mechanika i ja byłem następny w kolejce,a tak jak widać na ssie to sandking nie chciał go przepuścić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.