Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RudyProkurator

FaperTV

Rekomendowane odpowiedzi

Login: FaperTV

Nick oskarżonego: RudyProkurator
Powód skargi: Jazda pod prąd, spowodowanie kolizji, jazda na skróty 
Data zdarzenia: około 23:00
Dowody: https://imgur.com/a/ZXr2Zbl

Opis sytuacji: Jadąc Drogą Kierowca RudyProkurator Zjechał na przeciwległy pas ruchu następnie spowodował kolizje po czym pojechał dalej na skróty
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mta-screen_2021-01-13_23-09-40.thumb.png.5b1df6b0691d4fbbfcfe3d8d48fd1bb7.png

nagranie jest ucięte od razu jak w ciebie uderzyło xD  Model zniszczenia jest pokazywany u ciebie, lecz u mnie nie ma go (  restartuje się gdy  oddalisz się  ode mnie )

Nic wiecej nie mam do dodania, w ciebie nie wjechałem, pozdro

Ide spać więc nie będę odpisywał, chyba że wstane. 

Gdyby gracz przedłużył nagranie o 2 sekundy na 100%  bym wrócił na swoją realną pozycje, trzeba zauważyć że na nagraniu uderzyłem w gracza i od razu jest zakończenie filmiku, obejrzałem jeszcze raz i można zauważyć, że w pewnym momencie ( na górce ) widać jak lece nie nautralnie bokiem, co jest niewykonalne tym bardziej previonem, nie ważne czy posiada nitro czy nie.

To jeśli według ciebie był to błąd synchronizacji to wytłumacz mi to zazwyczaj po kolizji auto się "teleportuje" na właściwy kierunek ruchu natomiast w twoim przypadku uderzyłeś jeszcze o murek od przejazdu kolejowego który cie podbił i pojechałeś dalej w lewo i pomiędzy filarami od autostrady... 

5 minut temu, FaperTV napisał:

To jeśli według ciebie był to błąd synchronizacji to wytłumacz mi to zazwyczaj po kolizji auto się "teleportuje" na właściwy kierunek ruchu natomiast w twoim przypadku uderzyłeś jeszcze o murek od przejazdu kolejowego który cie podbił i pojechałeś dalej w lewo i pomiędzy filarami od autostrady... 

Pojechałem normalnie prosto, uciąłeś filmik od razu po tym jak przez  błąd synchronizacji w ciebie uderzyłem. Raczej nie powodowałbym wypadku  bez powodu xD

3 godziny temu, PaiR. napisał:

@FaperTV czy skarga może zostać uznana za zamkniętą, czy muszę podjąć w związku z sytuacją decyzję?

Jeżeli to faktycznie nie była jego wina to nie odpowiednie by było karanie go za to czego nie zrobił, więc poprosił bym ciebie o to abyś zrobił jak sam uważasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.