Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Gash.

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

X7Cf8cf.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Reporter @NEONEK z Redakcji Project News. Dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z graczem @Gash. Bez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania.

Gzqqb1L.png

N: @NEONEK|  G: @Gash

N: Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.

GWitam z tej strony Operator @Gash z San Andreas Road Assistance.

N: Więc tak pierwszym pytaniem, Czy mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom i jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer Project RPG i jak wyglądały twoje początki?

G: Na platformę MTA trafiłem przez mojego kolegę z reala, również on mi pokazał serwer ProjectRPG. Początki nie były łatwe, lecz szybko zacząłem ogarniać grę.

N: Z tego, co wiem, posiadasz tunera mechanicznego w Blueberry czy mógłbyś opowiedzieć nam, za ile go kupiłeś i czy ta inwestycja się zwraca?

G: Moim zdaniem za tunera dużo nie dałem, ale zostawię dla siebie dokładną kwotę. Inwestycja powoli się zwraca, ogólnie z zarobków jestem zadowolony, ogólnie nie spodziewałem się tego, że będę miał tyle klientów (oczywiście zapraszam na tunera w Blueberry).

N: Z moich informacji wiem, że jesteś we frakcji SARA czy mógłbyś przedstawić naszym czytelnikom, jaką rangę posiadasz i jakie masz zadania we frakcji?

G: We frakcji SARA na chwilę obecną posiadam rangę Operator. Moimi zadaniami we frakcji jest pomoc graczom, gdy ich pojazd zostanie np. uszkodzony i nie będzie zdatny do poruszania się nim. Łatanie dziur, aby drogi były w jak najlepszym stanie to też moje zadanie.

N: Dobrze przejdźmy teraz do pytania, skąd się wziął pomysł na taki nick?

G: Szczerze mówiąc, wymyśliłem go całkiem przypadkowo. Ciekawa historia, ponieważ szukałem Nicku i chciałem coś z garnkiem, dopisałem do "G" "ash" i tak mniej więcej powstał Nick. 

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek?

G: Na serwerze posiadam przegrane ponad 4 tysiące godzin, a mój majątek to kilka aut na ID stanowiących fajną kolekcję, lecz na tyle godzin oceniam swój majątek na mocno średni (około 20kk).

N: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia, które chciałbyś spełnić?

G: Tak, moim serwerowym marzeniem jest zakupić Infernusa 1ns.

N: Na sam koniec chciałbym zapytać, czy chcesz kogoś pozdrowić? Jeżeli tak to teraz śmiało możesz to zrobić.

G: Chciałbym pozdrowić: @nsanee., @EndriuK (Andrzejka), Godzika (rudego), Resha, @Likomek, @kepucz..

N: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie wywiadu.

G: Ja również bardzo dziękuję, że mogłam udzielić wywiadu.

XGwBbve.png

Szybkie strzały

N: Benzyna czy Diesel?
 GDiesel.

N: Konsola czy Komputer?
 G Komputer.

N: V-max czy drift?
 GV-max.

N: Kawa czy Kakao?
 GKawa.

NPsy czy Koty?
 GPsy.

N: Wanna czy Prysznic?
 GWanna.

N: Zima czy Lato?
 GLato.

k1AwIr0.png

H6xvrrt.png

K8h2P1y.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat gracza @Gash. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Project News:

Aiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.png96JwoLC.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.