Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na mariusz_kurnik63 (spr. 30.12.2023)

kolejarzXD

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 73846
Login:YeSoP
Nick oskarżonego: @Mariusz_Kurnik63
Powód skargi: Okłamanie na temat tune pojazdu, kłamanie na temat dostających ofert, sprzedaż po zawyroznej cenie
Data zdarzenia: 26.12.2023
Dowody: niestety nie nagrywalem rozgrywki ale wszystko mozna w logach zobaczyc
Opis sytuacji: gracz mariusz_kurnik63 napisał do mnie, że sprzeda flasha FT na torowym i nitrze. z początku mysle no spoko, a więc zapytałem o braki to on powiedział, że brakuje ABS i Baku 150l i poszerzenia są 1,1 zamiast 2,2. Te braki wypisał, ale mówił, że jest to FT a więc myślałem że ma wszystko inne po za tymi brakami co napisał. Na koniec okazało się, że nie ma Mzn / Hydrauliki / Nitra v5 (bo miał nitro v3) ale o tym już nie powiedział. Od moderatora dowiedziałem się, że mam napisać skargę i czekać na rozwiązanie
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Mariusz_Kurnik63skarga

Brakuje mu tylko Mzn, Hydrauliki, Nv5

Dobry wieczór, Po pierwsze nie napisałem że ma nitro v5 tylko że po prostu ma nitro po 2 sam ci pisałem że jak chcesz to sobie sprawdź sobie na forum czego mu brakuje bo nie jestem pewien czy wszystko wypisałem  Ani razu NIE NAPISALEM że pojazd jest FT (fulltune) wszystko można sprawdzić w logach.

Pozdrawiam Wesołych świąt.

Yhm, może nie powiedziałeś, że FT, ale zapytałem czego brakuje do FT a ty powiedziałeś, że brakuje ABS i baku 150l co można stwierdzić, że inne rzeczy ma. skoro pisałeś, że ma nitro a nie pisałeś o braku to można stwierdzić, że to nitro v5

W skrócie mówiąc gdy zapytałem o braki wymieniłeś tylko brakujący System ABS i Bak 150l.

Okej powiedziałeś, żeby sprawdził, lecz ci wprost napisałem, że nie mam forum teraz by sprawdzic wiec oczekiwalem, że mi powiesz co mu brakuje.

Oczekuje zwrot pieniędzy za Bak 150l / Mzn / Nitro v 5 / 

44 minuty temu, BigPosejdon napisał:

Yhm, może nie powiedziałeś, że FT, ale zapytałem czego brakuje do FT a ty powiedziałeś, że brakuje ABS i baku 150l co można stwierdzić, że inne rzeczy ma. skoro pisałeś, że ma nitro a nie pisałeś o braku to można stwierdzić, że to nitro v5

W skrócie mówiąc gdy zapytałem o braki wymieniłeś tylko brakujący System ABS i Bak 150l.

Okej powiedziałeś, żeby sprawdził, lecz ci wprost napisałem, że nie mam forum teraz by sprawdzic wiec oczekiwalem, że mi powiesz co mu brakuje.

Oczekuje zwrot pieniędzy za Bak 150l / Mzn / Nitro v 5 / 

Dobry wieczór ponownie.

Miałem się domyślić że oczekujesz na to żebym ci napisał co mu brakuje? napisałem że CHYBA brakuje mu tylko baku itd. mi normalnie działało forum i koledze z którym rozmawiałem na dc też, myślę że to ty chcesz wyłudzić pieniądze a sam doskonale wiedziałeś jaki to pojazd i jakie ma modyfikacje. W ogóle co to za stwierdzenie ,,można stwierdzić, że to nitro v5".  Jak dostajesz kopertę to też  odrazu wiesz że jest w niej 500zł?

Czekam na odpowiedź Administratora. Pozdrawiam 

5 minut temu, BigPosejdon napisał:

Normalnie 620k za niego też bym nie dał więc co do offki 590k zapewne skłamałeś k też prosiłbym o sprawdzenie tego bo auto także z zawyżoną cena zostało sprzedane patrząc na to że pojazd ma braki duże 

Nie napisałem że mam ofertę 590.000$ tylko 580.000$.

Tak jak już pisałem Myślę że chcesz wyłudzić pieniądze bo nie grasz na serwerze od dziś i napewno wiedziałeś jaki to pojazd, jakie ma modyfikacje i ile mniej więcej jest wart 

@Mixsuw regulaminie pisze że jeżeli obie strony w ciągu najbliższych 24h się zgodzą na odmianę to może dojść do skutku, lecz co jeżeli się nie zgadzam? Nie ukrywając ciężko jest znaleźć takiego flasha na takim tune. 

Pozdrawiam i obowiązku raczej nie mam odmiany prawda?

Faktycznie, występuje taki punkt w regulaminie, aczkolwiek stosowany jest w określonych przypadkach, tj. W ciągu 24h jeżeli wystąpiłyby komplikacje związane np. z niezgodnościa pojazdu z ofertą i dotyczy to tylko umów ratalnych

w przypadkach innych tj. skarga/apelacja może zostać wymuszona odmiana.

Zatem, @BigPosejdon czy pasuje Ci ten termin?

56 minut temu, Mariusz_Kurnik63 napisał:

Nie ma problemu będę w stanie wejść jutro koło godziny 12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.