Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ripon325 - oskarżony przez sec*

sec*

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Ripon325
Data zdarzenia: 26.12.2023r. godz 20~ +/- 30min. Sam pojazd odholowany 20:33:26
Opis zdarzenia: Witam, w ten piękny wieczór postanowiłem wykonać zadanie dzienne, więc udałem się na grzybiarza pojazd marki Burrito o ID 41951 zostało prawidłowo zaparkowane przed pracą dorywczą, niestety na to dowodu nie posiadam gdyż nie czuję się zobowiązany screenować za każdym razem gdy gdzieś zaparkuje, jednak że pracownikowi musiał się chyba kolor nie spodobać bo postanowił wziąć pojazd na Parking Policyjny i wystawić mandat w wysokości 500$ "pojazd porzucony". - Wydaję mi się że na pewno zescreenował lokację pojazdu w momencie odholowywania. Wracam po wykonaniu zadania dziennego, patrzę, pojazdu nie ma, pod F5 parking policyjny i nie wiem o co biega. Jeszcze kolega podsunął mi myśl że może ręcznego nie zaciągnąłem i ktoś mi je wypchał gdzieś, jednak w to powątpiewam nie zdarza mi się to często. Liczę na szybkie rozwiązanie sprawy. Dzięki i wesołych świąt ;*
Dowody:  https://imgur.com/a/vpauKzM

witam tu pracownik sary dostałem zgłoszenie od gracza że pojazd nie prawidłowo zaparkowany na parkingu kiedy przyjechałem na miejsce to pan skazał na pański pojazd że faktycznie wystawał poza parking moge udowodnić że nie stało tak jak pan myślał nawet jest na forum gdzie pojazdy powinny być zaparkowane ukazuje dowód ss: mta-screen_2023-12-26_20-27-30.thumb.png.29177db09e88c3e39c9350c6b8d18901.png  image.png.bcf382f677f67ae234f8789e8470f86f.png

a tak na forum pokazuje jak powinny być zaparkowane

image.png?ex=659df41a&is=658b7f1a&hm=bae59c3017dbe10d8fcdd51a41285bb67df6dbfc9ffe0d8e450b1eb16d757fe6&

i przesyłam dokładny link który jest na forum o parkingach 

No faktycznie, nie dopatrzyłem że istnieją wskazane strefy parkowania w lesie, także wybacz za skargę, mogłem się bardziej doinformować w tej sprawie, jednak zamiast wystawiać jako porzucony, mogłeś wystawić za złe parkowanie tego burka, zaoszczędziłbym 250$ i wiarygodniejsze by to było, bo auto stało tam 7 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.