Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Friz69 - oskarżony przez Vasti

Haruno

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Friz69
Data zdarzenia: 26.12.2023 około 18:35
Opis zdarzenia: No to postawiłem sobie autko na poboczu chodnika na gieldzie od 200k i podszedlem zobaczylem kilka aut po czym podchodze do auta a friz laduje mi auto na lawete ja jak do normalnego czlowieka pisze do niego a on nic nie odpisujac za co zabiera ani nic poprostu sobie wyjezdza z gieldy pisze do niego na pm tez nic tak jakbym pisal z odchłanią. w dodatku nie był to pojazd porzucony tylko jak już coś źle zaparkowany więc pojazd powinen być wstawiony za 250$ jako pojazd źle zaparkowany, porzucony to taki np po środku drogi bez recznego itd.
Dowody: 

image.png.ec708f0e3fa7402637379bcf53c921c7.png

image.png.9193c2fdee3caa6e1925f40c22624692.png

Witam z  tej strony Młodszy Inspektor z  SA Road Assistance!  Pojazd został zabrany bo  był porzucony  zamiast postawić  na  parking  to dałeś na  giełdę  i stał tam od  godz 17:55  a jak  już  pojazd  był na  pp zacząłeś  mnie prowokować mta-screen_2023-12-26_18-37-47.thumb.png.84875e5a261d39fdb3ba9bce66e93467.png

51 minut temu, Vasti napisał:

Pisałem do ciebie zanim wyjechales z gieldy i nie odpisałeś nic i chwile po tym jak wyjechałeś z gieldy tez pisalem pm i odpisales ze nie musisz mi odpisywac i na tym sie skonczylo

jak  ci  napisałem , że nie musze ci odpisywać   to auto  było  na pp a ja ci tak napisałem  bo mnie prowokowałeś 

Na terenie giełdy nie parkujemy swoich pojazdów. Od tego służy parking, który znajduje się przed giełdą.

Pojazd został zabrany na parking policyjny za kwotę 500$ z powodem pojazd porzucony, ponieważ znajdował się poza strefą parkowania.

Spoiler

BLKDwsk.thumb.png.5f74dab032ddf2207b3b063bce1739c6.png

Pojazd został odholowany prawidłowo. Skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.