Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DrekiXx

majkelszefes

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27448

Login: majkelszefes

Nick oskarżonego: DrekiXx 

Powód skargi: oszustwo podczas transakcji

Data zdarzenia: 26.12.2023r.

Dowody: 

Spoiler

image.png?ex=659d546e&is=658adf6e&hm=979eb70f0284f21443a99eeb2c971cc69a04739fa9509fdb67d85aa6544c336d&

Opis sytuacji: a więc chciałem sprzedać graczowi pojazd marki previon, umówiliśmy się na 11,000$ dodałem do transakcji swój pojazd lecz gracz nie dodał gotówki, dlatego że jestem nowym graczem nie zwróciłem na to uwagi ponieważ nie wiedziałem jak działają tu transakcje i zaakceptowałem ją po chwili dopiero zobaczyłem że pieniądze nie wpłyneł na moje konto a gracz wypierał sie że dodał tą kase i nie ma juz nic na koncie

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png?ex=659d556d&is=658ae06d&hm=1ff5e24a83f22cbc53ff8deb6c32dc478c965b822fab6dab3d252397c34ccc99&

Witam a więc sytuacja wyglądała tak że ugadaliśmy się na 11k na previona i on się zgodził i dał mi oferte wymiany dał previona wpisałem 11k do wymiany a u niego gotówka się nie znalazła a mi z konta ją pobrało i nie posiadam jej na koncie nawet mu pisałem o tym w grze

7 minut temu, majkelszefes napisał:

jak pisałeś z moim kolegą to pisałeś ze masz 370$ przy sobie  a teraz od razu masz 22k?

to było już po wpłacie jak chcesz to mogę ci dac te 11k bo widzę że jak zwykle przez błąd serwer muszę dać ale jestem honorowy a widzę że jesteś nowym graczem wiec ci dam masz tu mojego dc drekix. bo nie mam jak teraz wbić do MTA

4 minuty temu, DrekiXx napisał:

to było już po wpłacie jak chcesz to mogę ci dac te 11k bo widzę że jak zwykle przez błąd serwer muszę dać ale jestem honorowy a widzę że jesteś nowym graczem wiec ci dam masz tu mojego dc drekix. bo nie mam jak teraz wbić do MTA

czekam na przelew na UID: 27448

Przelew został wykonany, aczkolwiek w związku z jawną próbą oszustwa, nakładam na Ciebie karę @DrekiXx w wysokości 5.000$ płatne na konto ARCON. Jako, iż posiadasz wymaganą kwotę na koncie otrzymujesz 24h na uregulowanie kwoty. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 30077.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie tutaj, za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

21 godzin temu, Mixsu napisał:

Przelew został wykonany, aczkolwiek w związku z jawną próbą oszustwa, nakładam na Ciebie karę @DrekiXx w wysokości 5.000$ płatne na konto ARCON. Jako, iż posiadasz wymaganą kwotę na koncie otrzymujesz 24h na uregulowanie kwoty. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 30077.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie tutaj, za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

przelew wykonany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.