Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Św.Mikołaj

Gash

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 31757
Login: Gash
Nick oskarżonego: Św.Mikołaj
Powód skargi: nie wywiązanie się z obowiązków
Data zdarzenia: 24.12.2023r
Dowody: list w laponii 
Opis sytuacji: Drogi Mikołaju musisz być zaskoczony, że pisze do ciebie dziś 26 grudnia, no coż bardzo pragnąłbym wyjaśnić pewne sprawy, które miały miejsce na początku miesiąca kiedy pełen złodzen napisalem do ciebie list. Prosilem o infernusa oraz 2kk zniszczyłem sobie umysł uczac sie przez caly rok nie tylko bylem pierwszy w klasie, ale mialem najlepsze oceny w calej szkole i nie sklamie jak powiem ze nie bylo nikogo w calej okolicy kto zachowal sie lepiej ode mnie wobec rodzicow, braci przyjaciol i sasiadow  bylem posluszny i nawet pomagalem starszym przechodzic przez ulice. Faktycznie nie było niczego możliwego dla mnie do zrobienia czego bym nie zrobil dla ludzkosci. I gdzie ty masz jaja zeby dac mi 12k co ty sobie kurcze wyobrazasz ty stary tlusy siurku ze robisz ze mnie frajera przez caly rok zeby na koniec pod choinke puscic mi takie gowno i na dodatek jakbys mnie za malo wydymal to innym graczom dales tyle pieniedzy ze ledwo do domu weszli, zebym cie nie widzial jak próbujesz zmieścic to swoje wielkie tluste dupsko w moim kominie w przyszlym roku. Wywale cie i obrzucam kamieniami i te twoje renfifery wyplosze je i bedziesz musial dymac na ten biegun polnocny na piechote tak jak ja musze dymac skoro nie przywiozles mi tego infernusa. Pieprz się w przyszlym roku przekonasz się jaki moge byc wstretny ty gruby obciągaczu. Bez poważania - Gasz
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.572a1aeda2e904eac0ad144ac1501b34.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.