Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kiel0n

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 78200
Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: kiel0n
Powód skargi: Oszustwo na tune wizualny pojazdu
Data zdarzenia: dzisiaj
Dowody: [Output] : OG > (257) AxoBlue: [K] Coś do 140k /pm najlepiej czysty flash [Output] : << [302] kiel0n: chcesz uranusa? [Output] : >> [302] kiel0n: jakis tune ma??? [Output] : << [302] kiel0n: full wizu

[Output] : << [169] Chvdy09: Wszystko, co jesteś w stanie zamontować u tunera wizualnego. (Zależne od modelu pojazdu)
    [Output] : >> [169] Chvdy09: a rejestracja sie wlicza? lub maska i wloty
     [Output] : >> [169] Chvdy09: w uranusie
     [Output] : << [169] Chvdy09: Prawdopodobnie nie.
    [Output] : << [169] Chvdy09: a czekaj
     [Output] : << [169] Chvdy09: z komponentu nie wliczane sa warianty, rejki, rozmiary felg.
 [Output] : << [169] Chvdy09: bodykity tez nie wlicznae
 [Output] : >> [169] Chvdy09: okej
     [Output] : >> [169] Chvdy09: a szyby?
     [Output] : << [169] Chvdy09: to się wlicz
     [Output] : << [169] Chvdy09: wlicz
     [Output] : << [169] Chvdy09: wlicza
     [Output] : >> [169] Chvdy09: to szyb nie mam
   [Output] : >> [169] Chvdy09: a pisał ze full wizu

Opis sytuacji: Kupiłem od gracza auto o nazwie Uranus szukałem jakiegoś ciekawego auta i  spytałem się gracza na /pm po tym jak napisał czy chcę kupić uranusa jaki ma tune napisał że ma : [Output] : << [302] kiel0n: full wizu a z racji że jestem graczem który nie zna sie zbytnio na autach kupiłem od niego pojazd później spytałem się na /report o treści nie pamiętam dokładnie jakiej ale coś w stylu co sie zalicza do full wizu lub jakoś tak wszystko możecie zobaczyć w logach jeśli jakiegoś loga nie przedstawiłem bądź zapomniałem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @kiel0n

Proszę również o sprawdzenie administracji czego jeszcze brakuje do takzwanego Full wizu z góry dziękuje.

Nie jestem mistrzem giełd jak wysłałem ogłoszenie na /og napisałeś do mnie czy chce kupić uranusa na początku chciałem się kierować w stronę urzędu San fierro by wziąść kolegę lecz spytałem się jaki ma tune a ty napisałeś Full wizu co mnie zaciekawiło i postanowiłem cofnąć się na giełdę czy tam przypadkiem nie stoi po przepatrzeniu połowy giełdy podeszłem na kolejną część gdzie mignął mi szary uranus podbiegłem i faktycznie był chciałem się spytać na /report czy jest warty swojej ceny gdyż nie było mojego kolegi na serwerze report niestety został odrzucony przez sHHaCo gdyż nie pomagają w takich sprawach 

Przez co udało ci się Oszukać mnie na nie małe pieniądze liczę na sprawiedliwość w tej sprawie od strony administracji 

37 minut temu, AxoBlue napisał:

Nie jestem mistrzem giełd jak wysłałem ogłoszenie na /og napisałeś do mnie czy chce kupić uranusa na początku chciałem się kierować w stronę urzędu San fierro by wziąść kolegę lecz spytałem się jaki ma tune a ty napisałeś Full wizu co mnie zaciekawiło i postanowiłem cofnąć się na giełdę czy tam przypadkiem nie stoi po przepatrzeniu połowy giełdy podeszłem na kolejną część gdzie mignął mi szary uranus podbiegłem i faktycznie był chciałem się spytać na /report czy jest warty swojej ceny gdyż nie było mojego kolegi na serwerze report niestety został odrzucony przez sHHaCo gdyż nie pomagają w takich sprawach 

Przez co udało ci się Oszukać mnie na nie małe pieniądze liczę na sprawiedliwość w tej sprawie od strony administracji 

jak oszukac jak stales przy nim na gieldzie z 10 minut i go sprawdzales co ma

jak oszukać sie pytasz? otóż sprawdziłem raz i to screenshota zrobiłem żeby wysłać go koledze lecz mojego kolegi nie było i nie odpisywał więc postanowiłem na spontanie go kupić po czym spytałem się na /report gdzie powyżej na początku możesz zobaczyć konwersacje pomiędzy mną a Chvdy09 i braki które są kolego 🙂

@Mixsu ja do pojazdu dodałem radio mam je demontować? Czy jak to z tym wygląda

I też same auto mi się podoba chciałbym je zostawić ale jeśli sytuacja tego wymaga zgadzam się na odmianę pojazdu za pieniądze 

Godzinę temu, Mixsu napisał:

Zatem @AxoBlue oraz @kiel0n ustalcie dokładną datę, kiedy będziecie w stanie wejść i to zrealizować.

Ja jutro na luzie będę na serwerze przez parę godzin tylko nie wiem o której wstanę  nie wiem jak kiel0n i o której będzie więc @kiel0npoinformuj mnie w wiadomości prywatnej forum/discord o której będziesz na serwerze 🙂

Tak, możesz je zdemontować. Niestety, ale odmiana to jedyna opcja w tej sytuacji. Proszę o dogadanie dogodnego dla Was terminu, aczkolwiek nie dłuższego niż do 30.12.2023, godz. 23:59.

Jak to zrobicie, poinformujcie mnie o tym za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

@Mixsu 

>> [161] kiel0n: jezu wez normalnie jak człowiek do jakiegoś urzędu podjedz np sf i robimy tą odmiane

<< [161] kiel0n: spoko jak chcesz byc takim spoleczniakiem to ja tez bede 😄

<< [161] kiel0n: 30.12 o 23:55 to jedyny odpowiadajacy mi termin 
Jak widać oskarżony żartuje sobie z odmiany i celowo daje taki termin na który mnie nie będzie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.