Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Plusik

DuzaKnaga.Kuli

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: DuzaKnaga.Kuli
Nick oskarżonego: @Plusik
Powód: Wymuszenie pierwszeństwa na skrzyżowaniu równorzędnym oraz ucieczka z miejsca zdarzenia, niebezpieczna jazda (pod prąd, skracanie po chodniku)
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2023-12-25_16-30-13.png?ex=659c2512&is=6589b012&hm=72917235dbb7fd4d2a0549b9671b2f8d42d33077bac1fdf44cbb17fc1880d1cf&

Opis sytuacji: Wyjeżdżałem z sweeperów i wjechałem na skrzyżowanie, Plusik wymusił pierwszeństwo i we mnie uderzył. Nawet się nie zatrzymał, dopiero potem go dogoniłem (mogę pokazać całe nagranie z pościgu, ponieważ dałem tylko koncówke, gdzie pojechał pod prąd i po chodniki i gdzie widać jego nick) i gdy go dogoniłem napisałem mu ze informuje go o skardze na forum.

Z racji i skarga jest na mnie to się wypowiem. 
Co do pierwszego zdarzenia to nie przyznaje się do winy. Moimi oczami jechałem na WPROST z dozwoloną prędkością, a ty skręcałeś w lewo z dużą prędkością z tak zwanym driftem. Czyli to ja miałem pierwszeństwo. Dodam również, że zależało mi na zadowoleniu klienta i chciałem go dowieźć do celu w jak najszybszym czasie. Oczywiście przestrzegając ograniczeń prędkości. Nie zatrzymałem się w miejscu kolizji, ponieważ w moim pojeździe doszło tylko do uszkodzenia lampy, a oskarżyciel miał rozwalony już cały pojazd przed kolizją.  

Co do drugiego zdarzenia to przepraszam, że aż tak bardzo skróciłem zakręt. Proszę o wybaczenie i na przyszłość postaram się jeździć jak boty w GTASA

Poniżej załączam filmik jak to wyglądało moimi oczami od momentu w którym doszło do kolizji.  

Jak widać na nagraniu nie uciekałem, jechałem max 120km/h więc jest to prędkość z którą nawet moonbeam mnie by dogonił.
Dodam, że na tamten moment spełniałem zasade 1/30 graczy (było 6 pracowników SATC na 310 graczy)

Witam, pracownik jest w 100% winny co za tym idzie nakazuje Ci @Plusik w ramach samej kolizji przelać dla gracza 100$. Możesz to zrobić na serwerze ewentualnie po przez bank ls. UID gracza: 2615 Czas na wykonanie przelewu to 24h. Pouczam też pracownika, że "skracanie" w ten sposób jest niedozwolone. Chodnik to nie jest miejsce przez które można sobie przejeżdżać w celu skrócenia drogi.

Dodatkowo pracownik zostanie ukarany wewnętrznie.

Skarga zostaje przyjęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.