Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza krolcysiu

Bombert

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 82635
Login: hubix71
Nick oskarżonego: krolcysiu
Powód skargi: Brak spłaty pieniędzy za samochód.
Data zdarzenia: 25.12.2023
Dowody:image.thumb.png.52f6db547b2fda3b9cb11e06615f93e0.pngimage.thumb.png.181c181b97c2971cae646874a4bb9f25.png image.png.aa6005239b35f27e64209f980ba007d0.png
Opis sytuacji: Sprzedałem graczowi krolcysiu mój poprzedni pojazd Flash 3.1 id 39936. Chciał kupić mój pojazd za łączną kwotę 230k, przy czym zapłacił kwotę początkową 130k i do dnia 17.12.2023 miał spłacić mi pozostałe 100k. Po przekroczeniu terminu napisałem do niego o moje pieniądze (screen z forum), ponieważ chciałem pierw dowiedzieć się czy napewno coś się nie stało przez co nie mógł spłacić pieniędzy do danego terminu. Powiedział że przez sprawy prywatne nie mógł spłacić mi pieniędzy więc przedłużyłem mu czas za jego prośbą do dnia 24.12.2023. W dniu 23.12.2023 zacząłem się martwić czy napewno dojdzie do spłaty moich 100k, więc napisałem do niego żeby przypomnieć oraz upewnić się czy nic się nie stało przez co nie spłaca mi mojej gotówki (screen z forum), krolcysiu odczytał tą wiadomość o godzinie 19:04 tego samego dnia bez odpowiedzi. 24.12.2023 Nie doszło do spłaty 100k za Flasha, nie piszę tej skargi aby krolcysiu koniecznie dostał permamentnego bana, piszę aby gracz spłacił mi 100k które mi "wisi". Dobrze wiem jak odstresowywująca jest gra na serwerze ProjectRPG i nie chce odbierać innym możliwości gry lecz nie chcę również aby ktoś mi tą grę uprzykrzał. Dodam jeszcze że gracz krolcysiu prawdopodobnie zablokował możliwość wysyłania do niego wiadomości na forum przez co nie mam z nim kontaktu od dnia 23.12.2023.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.c5f0a1ad9a3ac07db4ccd36086ef91c1.png

Widzę, że już część przelałeś zatem zostało Ci 31k, które masz obowiązek spłacić do dnia 04.01.2024. Przelew dokonasz poprzez bank w Los Santos na UID 82635 lub bezpośrednio do gracza. W razie problemów lub wcześniejszej spłaty poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

@krolcysiu- zostało Ci do spłaty 100k. Termin na spłatę wyznaczam wstępnie do 09.01.2024.  Przelew dokonasz poprzez bank w Los Santos na UID 82635 lub bezpośrednio do gracza. W razie problemów lub wcześniejszej spłaty poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

Brak spłaty. Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka nie została oddana. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.