Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Oszustwo na tune pojazdu

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: Grycu
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu 
Data zdarzenia: 23.12.2023
Dowody: logi
Opis sytuacji: Witam a więc gracz oglaszał ze wymieni vicka brakuje nitra i baku cos takiego  pozniej pytam sie dokladnie czy tego brakuje czl [  Czl brakuje nitra i baku tak ? gracz napisał Tak więc kupiłem pojazd a puzniej pacze nie ma mzn  sprawdziłem forum i wyscigowy co powinien miec torowy bo napisal ze brakuje baku i nitra 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [139] @Grycu Informuje o Skardze 

odnosze sie co do skargi ja od kont gram na mta to nigdy nie było takiego czegoś co teras czytam  

i jestem bardzio nie zadowolony z tranzaktci bo ponieważ ktoś jak andi powinien zobaczyć na forum co auto posiada bo zawsze jest opcia że mogłem zapomnieć lub coś w tym stylu a 2 że jak pisze ze ma wszysko oprucz baku nitra to tak było owszem ale pierszy ras widze takie chore  coś ze gość prubuje mi najperw kita wcisnoć ze to nie warte i tp a teras robi z siebie poszkodowanego ja odnosze sie do skargi jak człowiek ponieważ nic złego nie zrobiłem   a 2 wicek był wyliczony na tą kwote i nitk go nie zmuszał zeby kupować za tyle wiec a tak po za teamtem to jak kto ale andi to lubi kręcić i  ie jeden to potwierdzi a 2 że jak ktoś kupuje auto to jest na 1 miejscu co auto ma  nie pisałem nic na ogłoszeniu bo kazdy wie ale andi to musi sie pokazać wiesz co młody człowieku graj sobie w te mta ale nie rób komuś problemu bo sam sobie jesteś winny a 2 nikt nie kazał ci kupować a 3 prosze o rospatrzenie tego bo w tym temacie jest cała prawda  a po za tym nikt nie kłamał o tuning auta bo zawsze było tak że ecu plus turbo plus zestaw u lub wyscigowy lub drift lub torowy to jest zestaw a nie bo żeby zdaniem andiego msi auto mieć torowy bo to jest prawie fulll tjun no smieszne i serio młody zastanuw sie kogo i kto tu prubuje nawed administracje w konia ładować dzienkuje pozdrawiam serdecznie i życze miłego i udanego świąt zyczy Grycu z rodzinom dla całęgo erkonnu i całego projektrpg

W związku z brakiem wypowiedzi oskarżonego, zostaje on zbanowany. Uzbieranie srodkow potrzebnych do dokonania odmiany będziemy egzekwować w ewentualnej apelacji gracza. Do tego czasu proszę o nie sprzedawanie pojazdu oraz trzymanie go do momentu wykonania odmiany. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.